Battlefield Bad Company2

Pięknie to wygląda. :D :D Ale trzeba jeszcze poczekać. Ciekawe jaka cena będzie tego po premierze. :P

Mam zamiar zamówić edycje limitowaną na gram.pl powinno mi ruszyć na prawie max detalach.Ogólnie gra będzie przełomem widziałem jak kolesie grali(lamili) i wyglądało to bajecznie nic nie zostaje jak tylko czekać te 3 miechy ech...

A wiadomo już coś o tym że ak sie kupi to czy się do ety automatycznie dostaje?

Cos tam pisali na Battlefield.pl. Tyle ze PONOC tego KEYa dostaje sie jak sie zamowi preorder z zagranicznych stron.

A teraz mam pytanie... Bawil sie ktos juz preorderami? bo z tego co widze PL ma do wyboru ultima.pl, gramer.pl, empik.com, eastore.com

I teraz tak jak pamietam zamawialem kiedys preordera z empiku... to dostalem go 6 dni po premierze w PL :). Ktore z tych centrów zamowien jest najbardziej wiarygodne? :)

Cos tam pisali na Battlefield.pl. Tyle ze PONOC tego KEYa dostaje sie jak sie zamowi preorder z zagranicznych stron.A teraz mam pytanie... Bawil sie ktos juz preorderami? bo z tego co widze PL ma do wyboru ultima.pl, gramer.pl, empik.com, eastore.comI teraz tak jak pamietam zamawialem kiedys preordera z empiku... to dostalem go 6 dni po premierze w PL . Ktore z tych centrów zamowien jest najbardziej wiarygodne?

ech, to ja chyba z amazona zamawiam xd

ale zobacze :P

Dla zainteresowanych do beta testow.

http://www.battlefield.pl/news-2866-Sprawd...C!#comments

No spoko, tylko kiedy mają być te beta testy ?? A jak tak teraz patrzyłem na tego link, to ceny nie są, aż takie wysokie ... Myślałem na początku, że rzucą taką kwotę jakich mało ... :P

No spoko, tylko kiedy mają być te beta testy ?? A jak tak teraz patrzyłem na tego link, to ceny nie są, aż takie wysokie ... Myślałem na początku, że rzucą taką kwotę jakich mało ...

28 stycznia zaczynaja sie beta testy :)

ja zamowilem na gamer.pl i dzwonilem do nich i gadaja ze dadza odpowiedz co i jak 4 do 5 dni przed testami :)

28 stycznia zaczynaja sie beta testy ja zamowilem na gamer.pl i dzwonilem do nich i gadaja ze dadza odpowiedz co i jak 4 do 5 dni przed testami

Eeeeee, a nie orientujesz się czy z amazon.fr dostane klucza? :D

http://www.youtube.com/results?search_quer..._type=&aq=f

pare filmikow z beta testow.. Nakrecone przez samych uczestnikow :)

Widzialem tam zabawe snajperka... Jako ze sam kampuje w ArmA2.. czasem w AA3 czy CoD'zie.. Troche sie boje... praktycznie zerowy opad pociskow, celownik nie dyga nawet(mega ulatwienie ale moze tylko na next geny i ich pady). Ogolnie... szok :)

Jak spojrzałem na te gameplay'e, to SZOK :blink: . Jaką tam jest ładna grafika... nie wiem, czy jest się czegoś przyczepić. A co do tego, że przy snajperze nie ma rozrzutu, czy nie rusza się broń, to jest wielkie ułatwienie. Ale ogólnie gra wygląda genialnie. :P

Spawn te filmiki są genialne czuje mega hiciora :D

Spawn te filmiki są genialne czuje mega hiciora

Ja juz zamowilem mojego pre-ordera. na gramer.pl. I mam juz swoj kluczyk do bety :)

Zostaje czekac do 28 stycznie i ogarnac jak to bedzie wygladac. Puki co o grafe sie nie martwie.... W koncu gra ktora przebije Crysisa :D No ale nie wiem czy bedzie wygladac lepiej pod DX10. Bo karta moja nie kozysta z dobrodziejstwa DX11 :D. Tak czy siak. Bedzie mega. Jedyne co mnie boli to patent z MW2. Brak nazedzi do modowania... Tylko platne DLC ;/. No ale chociaz dedyki beda :) + te ktore bedzie mozna zalozyc u firm ktore wspolpracuja z EA/DICE. :)

Gra must have po Aliens versus Predator (multi w AvP też zapowiada się na wykoksane) aktualnie oczekując na multi BC2 pykam w modern warfare 2,ale zapowiada się na to ze BC2 zmiecie MW2.EA trochę zrąbało to że nie zwykły gracz nie będzie mógł postawić dedyka,dedyki będą tylko do wypożyczenia,ale przynajmniej nie jest jak w MW 2 ; )

Gra must have po Aliens versus Predator (multi w AvP też zapowiada się na wykoksane) aktualnie oczekując na multi BC2 pykam w modern warfare 2,ale zapowiada się na to ze BC2 zmiecie MW2.EA trochę zrąbało to że nie zwykły gracz nie będzie mógł postawić dedyka,dedyki będą tylko do wypożyczenia,ale przynajmniej nie jest jak w MW 2 ; )

To pewnie ma ograniczyć tkzw stats padding :P

Widziałem recenzje multi AvP. Sa spore problemy z balansem... Marines miecho armatnie, Alieni sa wysrodkowani a predatorzy wymiataja... mam nadzieje ze to poprawia zanim gra osiagnie status gold... :)

Widziałem recenzje multi AvP. Sa spore problemy z balansem... Marines miecho armatnie, Alieni sa wysrodkowani a predatorzy wymiataja... mam nadzieje ze to poprawia zanim gra osiagnie status gold...

Wydaje mi się,że marines ma być właśnie mięchem armatnim(choć nie do końca tak jest predzio podobno nie taki mocny,akurat gra predatorem to będzie polowanie,trzeba będzie nim grać po cichu stosować możliwości maski inaczej seria od marines i padamy)Marines trzeba będzie grać natomiast taktycznie i bardzo ze sobą współpracować wydaje mi się że właśnie do takiego czegoś dąży Rebellion.

Wydaje mi się,że marines ma być właśnie mięchem armatnim(choć nie do końca tak jest predzio podobno nie taki mocny,akurat gra predatorem to będzie polowanie,trzeba będzie nim grać po cichu stosować możliwości maski inaczej seria od marines i padamy)Marines trzeba będzie grać natomiast taktycznie i bardzo ze sobą współpracować wydaje mi się że właśnie do takiego czegoś dąży Rebellion.

By to mialo sens(miecho armatnie, owner) musza byc odpowiednie tryby gry. Takie ktore beda sie sprawdzac w tym jak i w rozgrywkach klanowych( o ile powstaną klany :) )

Tutj sa informacje o SP do Bad Company 2 :)... mioodzio ;)

http://www.gametrailers.com/episode/gametr...p;ch=1&sd=0

Muszę przyznać, że wygląda imponująco, ale typ mógł sobie darować tego doszukiwanie się na siłę kopiowania CoD:MW2 (chodzi mi o te pytania o skutery, czy nuke).

Muszę przyznać, że wygląda imponująco, ale typ mógł sobie darować tego doszukiwanie się na siłę kopiowania CoD:MW2 (chodzi mi o te pytania o skutery, czy nuke).

Oczywiscie ze tak robia... i mam pewnosc(no prawie) ze BC2 przebije MW2 pod kazdym zgledem... Glownie dla tego ze dla mnie MW2 to gniot tego roku :)