Battlefield Bad Company2

Co do niesamowitości zniszczeń to całkowicie się z tobą zgadzam gra jest boska. W tej misji zimowej jak pierwszy raz mamy do czynienia z czołgiem dech w piersiach mi zaparło jak w niego celowałem a on nagle pozbawił ściany dom za którym stałem. Czy warto wydać na to ciężkie 120zł? Moje zdanie jest po środku. Jeżeli nie było by mi tej kasy szkoda to już bym w to grał ale ja czekam aż będzie w platynowej kolekcji za 60zł.

Co do niesamowitości zniszczeń to całkowicie się z tobą zgadzam gra jest boska. W tej misji zimowej jak pierwszy raz mamy do czynienia z czołgiem dech w piersiach mi zaparło jak w niego celowałem a on nagle pozbawił ściany dom za którym stałem. Czy warto wydać na to ciężkie 120zł? Moje zdanie jest po środku. Jeżeli nie było by mi tej kasy szkoda to już bym w to grał ale ja czekam aż będzie w platynowej kolekcji za 60zł.

Ja wydalem lacznie 149zl.... I jak dla mnie byla warta kazdej zlotowki.

Podobno wszyscy maja ciagle laga...Pingi takie jak 100-300 to norma.

To akurat zalezy od servera. Proponuje odpalac jako administrator bys widzial na ktorych masz laga a na ktorych nie. Na PL servach pingi siegaja max 100. Poza tym co sie dziwisz to dopiero poczatki BC2. Trzeba wydac pare patchy ktore poprawi jakosc rozgrywki. Steam tez na poczatku byl na maxa zbugowany.

Ja nie wiem, wy na start chcecie gre ktora bedzie perfekt i bedzie cacy miodzio.

Chodzi o to, ze na samym poczatku bety bylo troszke lepiej.

Mialem BC2 kupic, ale jednak zrezygnowalem. Sama beta "kradla" mi za duzo czasu, wiec boje sie, ze bc2 tak mnie wciagnie, ze znowu zaczne noł-lajfic (tak jak ze 4 lata temu, kiedy zagrywalem po 5 h dziennie w jk3;p).

A jak tam inne mapki? Wbeta byla tylko jedna (calkiem fajna), a jak wyglada reszta? I jak inne tryby rozgrywki? Mam nadzieje, ze bedzie jakis dluzszy post, ktory dokladnie to opisze?:>

Map jak sie nie myle jest 10. Tryby w jakie gralem to goraczka i podboj. Mapy daja sporo mozliwosci, od poruszania sie po wodzie miedzy wysepkami a przedzieranie wie przez zarosnieta dzungle. Warunki klimatyczne tez daja mozliwosci. Sa tam mapy pustynne jak i zasniezone, tereny zurbanizowane jak i bogate w naturalne otoczenie.

Jak mowilem gralem w 2 tryby. Goraczka to podzial na atak i obrone poszczegolnych obiektow. Gdy te zostana ziszczone pole walki przesowa sie do kolejnej sekcji. Podboj to walka o utrzymanie punktow... w sumie nic nowego dla serii BattleField. Plusem jest to ze zniszczone obiekty moga robic jako dodatkowa oslona co zawsze zmienia podejscie do rozgrywki. Bo zwieksza sie ilosc miejsc "stojek"(do kampowania :D ).

multi przefajne, niszczenie budynków, zasłon itd. mniam, plus realistyczne strzelanie, jeżdżenie itd., prawdziwa wojna!

doda ktoś do Firends? Nick Tekadanci.

Właśnie kupiłem grę w wersji na steam za 35zł:DKto by chciał link do aukcji pisać.Jutro ide wpłaćić kase i moge zacząć zagrać w tą zancną gre:>

1 czesc byla tylko na nextgeny. Ale 2 ma juz zawitac na PC. Serie BFa zna chyba kazdy kto interesuje sie FPSami.... ale co go rozni od innych gier sieciowych? Silnik graficzny i jego fizyka.... zwany FrostBite. Pozwalajacy niszczyc wlasne otoczenie... Niszczenie otoczenia nie koniczy sie tylko na obiektach(Red Faction) ale i robienie dziur w ziemi ktore potem moga robic jako okop. Sama gra wychodzi dopiero w marcu.... wiem dlugo jeszcze ale co poradzic :(. Ale juz teraz mozna ogladac filmiki ktore moga naprawde napalic na te gre :D

http://www.youtube.com/watch?v=vvsP_DL7eD0&feature=fvst

http://www.gametrailers.com/video/tactics-...field-bad/59044

http://www.gametrailers.com/player/59041.html