Masz racje. Jak mnie wkurzaja snajperzy, ktorzy cala runde siedza na tej gorce i miast atakowac, campia przez 10 minut i mysla, ze sa dobrzy, bo maja score na +. Z moim stylem grania (rush, rush, rush, pierwsza linia na nogach xD), moge byc tylko pare fragow na +, a i tak dla teamu zrobie wiecej niz oni, bo np. Hackne OBJ. Swoja droga, na poczatku odbilem sie od tej gry, jesli chodzi o skilla. Gralem przez 5 lat w innego shootera, gdzie gra sie zupelnie inaczej, przez co moje poczatki w bc2 byly tragiczne. Teraz jest lepiej, ale nadal nie moge powiedziec, zebym byl dobrym graczem. Cholera, a przyzwyczailem sie do tego, ze jednak cos potrafie. No nic, bede musial od nowa uczyc sie grac.
I dobra wiadomosc! Dice zapowiedzialo, ze wprowadza juz w beta jakas optymalizacje, ktora sciagnie sie automatycznie- przez updater. Milo.
brak mozliwosci lezenia(moze wersja Final/gold to poprawi)
Uhm, slyszalem (nie wiem, czy to prawda), ze w finalnej lezenie ma sie pojawic. A teraz nie ma, bo to wersja prosto z ps3, a tam lezec sie nie da (jakies problemy sprzetowe, dunno). A teraz mi tego brakuje, bo cholera mnie bierze, kiedy chce sie gdzies schowac, a mi caly leb wystaje i dostaje HS'a
.