drako dla mnie realnie znaczy co jest w zyciu a normalnie to może byc indyk w nostale, podałem przykład
Battlefield Free4Play
To nie jest normalnie, gry nie są normalnością, naucz się rozróżniać świat z gry od świata realnego.
Spoczko. Normalnie to się spada z 30m i się traci 40hp. No co w WoWie tak jest. A czy ty się domyślisz czy mi chodziło BF czy o RoM czy o Kanguerk Kao to twoja sprawa. tia.
Normalnie to jak spadniesz to się zabijesz.
Realnie to jak spadniesz to się zabijasz.
Chyba każdy przyzna mi rację, że raczej używa się zwrotu pierwszego.
po primo odróżniam gry od życia. I każdy inaczej myśli nie każdy ma te same poglądy więc możemy ten temat ciągnąc bez końca lub skończyć go teraz ?
a poza tym można napisać tak jeszcze
normalnie w tibi
normalnie w życiu
więc to ma wiele zastosowań
Normalnie to normalnie, normalne jest życie... nie porównuj gier do realnego świata. Wszystko co jest w grach nie jest normalne...
Nie przesadzaj Gumio. Pieczony kurczak, który wygląda jak kurczak jest nienormalny? Jest całkiem normalny więc nie wiem o co się rozchodzi. Takie rzeczy jak czarodziej albo medyk z KMem są nienormalne. Ale pieczony kurczak albo chodnik są całkiem normalne..
Dlatego gdybyś dodał to normalnie w BC2 to każdy by wiedział o co chodzi.
No to poprawka, większość rzeczy w grach jest nienormalna
Jestem ciekaw tylko, czy zdajecie sobie sprawę, iż wasza rozmowa jest "nienormalna".
W sumie tak
Miałby ktoś z Was może jeszcze kluczyk do Bety? Przepraszam za odświeżenie starszego tematu, ale sam nie chciałem zakładać nowego, a nóż znajdę to co chce tutaj. Jeśli ktokolwiek by go miał, proszę o przesłanie go na PM, podam od razu też maila i GG
20693215
szeluss@gmail.com
pozdrawiam
Battlefield Play4Free
Siema jak tam wrażenia, u mnie mocne.
Tylko martwię się czy pójdzie na moim kompie, wiem że jeszcze wymagania nie są podane ale tak patrząc na grafike z trailera i gameplaya. Oto mój komp:
3 GB RAM,Nvidia GeoForce 7600,Amd Athlon 64 x2 Dual core procesor 1,90 GHZ.
Czy pójdzie mi na minymalnych (tak około)?
Proszę o szybką odpowiedź.