Battlefield Free4Play

Battlefield Play4Free

Siema jak tam wrażenia, u mnie mocne.

Tylko martwię się czy pójdzie na moim kompie, wiem że jeszcze wymagania nie są podane ale tak patrząc na grafike z trailera i gameplaya. Oto mój komp:

3 GB RAM,Nvidia GeoForce 7600,Amd Athlon 64 x2 Dual core procesor 1,90 GHZ.

Czy pójdzie mi na minymalnych (tak około)?

Proszę o szybką odpowiedź. :D

Battlefield Play4FreeSiema jak tam wrażenia, u mnie mocne.Tylko martwię się czy pójdzie na moim kompie, wiem że jeszcze wymagania nie są podane ale tak patrząc na grafike z trailera i gameplaya. Oto mój komp:3 GB RAM,Nvidia GeoForce 7600,Amd Athlon 64 x2 Dual core procesor 1,90 GHZ.Czy pójdzie mi na minymalnych (tak około)?Proszę o szybką odpowiedź.

Lewym jajcem, bo to battlefield 2 jest z obniżonymi wymaganiami... no chyba że coś zdupczą...

Myślę, że poszłoby bez problemu, bo gra wygląda odrobinę gorzej od Battlefielda 2, a więc wymagania powinny być w miarę podobne.

Fajne, mi w bf2 właśnie brakowało rozwoju postaci i było za dużo klas. Co nie zmienia faktu, że gra była i jest super.

Battlefield2, Bad Company2 i Battlefield Heroes. Te trzy gry będą świetnie się uzupełniać. No chyba, że coś spieprzą.

Fajne, mi w bf2 właśnie brakowało rozwoju postaci i było za dużo klas. Co nie zmienia faktu, że gra była i jest super.Battlefield2, Bad Company2 i Battlefield Heroes. Te trzy gry będą świetnie się uzupełniać. No chyba, że coś spieprzą.

Moim zdaniem... powinni zostawić klasy z BF2... Są poprostu moim zdaniem lepsze :P Co to kuzwa za medyk co z m249 biega?

Ale EA idzie na upraszczanie...

Wiem ze napewno zostane przy Bad Company 2 bo mi sie mw2 przejadło aczkolwiek zobacze co to bedzie z ta gra free2play. :)

Po co się męczyć z mniej rozbudowanym BF2 i item shopem, jak można mieć tę samą grę za kilka złotych z dwoma darmowymi dodatkami.

Do tego w oryginalnym BF2 mamy mapy dla 64 graczy, tutaj tylko 32. Moim zdaniem to spory krok w tył, ale nie pierwszy raz EA wydaje taśmowo praktycznie takie same pod względem gameplay'a gry.

Ja czekam na tą grę. Mam zamiar w nią zagrać na początku 2011 roku, bo to już niedługo.

Zagram, ale EA pewnie zrobi tak jak z Battlefield Heroes. Czyli jest item shop, ale można bez niego żyć. A potem jak już będzie dużo ludu grało, nagle item shop stanie się praktycznie wymagany do rozgrywki.

Zobaczymy co będzie. Fajnie jak by były jakieś dodatki za posiadanie jakiegoś BFa :D Medyk z kaemem to żeczywiście dziw ale może jakoś to będzie.

Mogło by wogóle nie być medyka i też było by fajnie.

medyk normalnie to ma ciężkie bronie z powodu tego że musi leczyć i i mieć długi ogień zaporowy i osłaniającym, i chyba kupie bf2 w 64 graczy jeszcze nie grałem.a co do tego p4f chyba lepszy będzie heros ale dobrze że realistyczna grafika będzie

Się kur*** wojskowy znalazł, medyk z ciężkimi broniami? DrHouse ŻYCIE TO NIE MMORPG! Jeśli wydaje Ci się, że jest jak w grach, jak ktoś leczy to lepiej żeby mógł mieć większą siłę ognia to się mylisz. Jakoś przy opatrywaniu choćby rany raczej nie masz zbytnio czasu na strzelanie...

w grze masz, mi nie chodziło o realne zycie tylko jak w bc2 rzucasz apteczke i strzelasz do nich. ..

HAHAHAHAHAHA. Znawca się znalazł. Gdyby dać sanitariuszowi ciężką broń to by była praktycznie nieużywana bo sanitariusz w ogóle mało

strzela, a co dopiero podczas leczenia :D

Szybszy byłeś.. Ale napisałeś "medyk to ma normalnie" więc wszyscy myślą, że chodziło ci o życie.

Bo pewnie o to mu chodziło, tylko teraz ma głupią wymówkę żeby nie wyjść na idiotę ;D

Bo pewnie o to mu chodziło, tylko teraz ma głupią wymówkę żeby nie wyjść na idiotę ;D

A może Ty go źle zrozumiałeś? Nie musisz go wyzywać od idiotów! Źle się chłopak wysłowił...

A kiedy przyjdzie coś na email odnośnie tego bf-a, bo podałem, żeby keya wysłali mi na pocztę i nie dostaje... A czekam już trochę.

gumio grałeś w bc2 ?, ja grałem z ponad długi czas i napisałem dlatego "medyk to normalnie" bo tam jest klasa medyk z cięzka bronią typu m60. . .

A czemu normalnie to w BC2? Dla mnie normalnie to normalnie, a jak już by miało być normalnie w grze bf to pomyślał bym o bf2. Mów dokładnie bo wynikają z tego nie ciekawe zdarzenia.

nie Free4Play tylko Free2Play :PP

nie Free4Play tylko Free2Play :PP

Zobacz tutaj. To jest główna strona gry i pisze Play4Free, a nie Free2Play.