Battlefield Heroes

Niektórzy z was pewnie o niej słyszeli .Jest to nowa gra z seri Battlefield . Jest ona połączeniem FPS i RPG narazie jest w fazie CB .

Jest tam prawie wszystko co ma RPG czyli kupowanie eq , lvl . kasa , statystyki , ale wszystko na swój sposób oryginalny ponieważ np. gre instaluje się normalnie na kompa , a rzeczy typu kupowanie eq . rozdawanie statystyk itp ustawia się z strony jak via www. Narazie dostępnych jest 3 map i max 50 lvl lecz ostatecznie ma być wiele map i nieograniczony lvl . Niebęde się o niej rozpisywał bo niemam doświadczenia co do recenzowania gier , ale moge sie pochwalic że jestem (a raczej brat :P ) testerem w CB . To co tu napisałem to tylko cząstka możliwości tej gry .

link do HomePage

http://www.battlefield-heroes.com/

EDIT:

Znalazłem drugiego posta o tej grze sorry za powtórke xD

Słyszałem o tym już jakiś czas temu i nawet mnie zaciekawiło.

Tylko nie wiem jak się będzie grało w strzelankę z rysunkową grafiką :D ściagłka DriftCity mi się podobała to może i to podpasi.

Tylko, że narazie zostaje czekanie na wyjście gry bądź ewentualnie jakieś OB

powiedz kto o tym nie slyszal .... tylko zagrac malo kto moze

Wszystko ładnie, ale czy to będzie darmowe?

tak to darmowa gra + item shop oczywiscie... ale teraz jest closed beta i juz niema kluczy jesli ktos ma to chetnie bym wzia

lol to musi byc wyczesana gra xd

lol to musi byc wyczesana gra xd

Jak zagramy, ocenimy.

sam sie starałem o klucze do bet ale nic z tego mój kolega ma i mówił że gra daje rady...

Ja tam pół roku jestem w zamknietej becie. Gra jest calkiem dobra, mnie sie podoba.

To co tu napisałem to tylko cząstka możliwości tej gry .

Nie wiem jaka jest reszta, bo w sumie wszystko konczy sie narazie na nawalnce na 3 mapkach ;)

Rysunkowy FPS ? Chętnie zagram w OB :rolleyes:

Jeżeli komuś się znudzi to niech Mnie nakarmi kontem :)

Czytałem dosyć o tej grze i naprawdę mi się spodobała. Gdy grasz to niełatwo znaleść gracza identycznego do ciebie, nie chodzi o to że mało ludzi gra ale o to że możesz "udekorować" swoją postać wieloma rzeczami w stylu tatuaże, blizny, wyrazy twarzy itp.

A mam jedno pytanko. Jeżeli dostane już ten BetaKey to gdzie mogę ściągnąć tą grę?

Gre instaluje się z strony takie to troche dziwne, ale działa i włącza się tez z stronki to takie połączenie z Via WWW .

Wogule to Battlefield jest chyba najbardziej oreginalną Gierką jaka tera jest . Połączenie wszystkiego ze wszystkim xD , ale tego można spodziewac się od EA :P

No i ciekawe czy EA zrobi więcej takich super gier.

ta tylko ile juz trwaja te bety? jak nie wpuszczaja wiecej ludzi to cos czuje ze slabe serwery beda mieli i bedzie czekanie w kolejkach, lagi itp...

No na testach to chyba zazwyczaj jest gorszy server niż w grze finalnej. I później z wzrostem liczby graczy chyba i tak będą musieli na lepszym postawić.

@Ridik

jeszcze nie wiadomo czy super :P

Ale z tego co słyszałem to NFS online ma też być niezły.

EA raczej o wszstko zadba , niema co sie martwic o lagi przecez wszystkie gierki EA maja stabilne servery wiec czemu mieli by zalowac na jednym darmowym mmo.

WOW! :blink::blink: ale extra dostałem dzisiaj cd-keya zaraz zagram :P:P:P:P:P

Więc tak, powiedzmy że ostanę cd key no i co dalej/ Co mam po kolei zrobić?

Najpierw go dostań :)