Battlefield Heroes

W związku z pojawieniem się Newsa na stronie głównej, postanowiłem se po pomykać w Battlefield Heroes.

Wielu grafika może odrzucić, lecz i wielu przyciągnąć(w tym mnie). By zrobić konto itd. itp. trzeba trochę pogłówkować, ale na szczęście nasz kochany guru napisał co i jak :). No i tak jak w temacie, może jakieś chętne owieczki do wspólnej gry?? Miałlłlłlł

PS:Nie pytajcie skąd te miałknięcie, samo z siebie.

Ja moge pograc ;P

Ja se chętnie popykam, ale jak mi łosiek miszczu kochany zrobisz konto. Nie chce mi się mi się myśleć.Nie mam do do tego głowy. I w dodatku nie umiem. W każdym razie masz pewnego gracza, ale pod tym warunkiem jaki podałem.

Ja jestem chętny gram w nationals-ach no i mam dopiero 9 lvl ale rosnie jakby co gg 258723

Ja bym se pograł ale w launcherze po zaakceptowaniu tych dwóch rzeczy wyskakuje: An error ocurred: Could not find build.

ja bym pograł jak by mnie nie wywalało co 5 minut

Ja bym se pograł ale w launcherze po zaakceptowaniu tych dwóch rzeczy wyskakuje: An error ocurred: Could not find build.

Tez to mialem ;p Musisz sie najpierw zalogowac ;D

Ja już grałem w CB i grać będę teraz, tylko szkoda że był restart poziomów bo miałem 16 :)

Ja już grałem w CB i grać będę teraz, tylko szkoda że był restart poziomów bo miałem 16

mam pytanie co zrobić bo mi wyskakuje że mam wejść na tą strone i dać play now a tam sie ściąga

mam pytanie co zrobić bo mi wyskakuje że mam wejść na tą strone i dać play now a tam sie ściąga

No to może wejdź na strone i kliknij play now ?

Trochę "popykałem" w to, ale się jakoś szybko znudziło mi. Nie jest to gra przy, której można długo siedzieć, bo jest mało map, jeden tryb i generalnie czegoś jej brakuje. Ale mimo wszystko na początku jest przyjemna. Szczególnie wtedy kiedy z wieży kościoła na jednej mapie strzela się z wyrzutni rakiet :lol:

A i co miałeś na myśli Łosiek, mówiąc, że przy rejestracji trzeba trochę pogłówkować?? Dla mnie ta rejestracja jest prosta jak budowa cepa jak przy większości gier :P

Syf , kiła i mogiła , wszystkiego ubogo grafika jak dla 5-latków a skilla to wymaga jak szachy zręcznośći > Dobre dla niedzielnych graczy ......................

MI też ta gra jakoś nie pasuje jak patrzyłem na gameplay'ach. Grafika taka trochę bajkowa i w ogóle te strzelanie. To nie gra dla mnie. :)

MI też ta gra jakoś nie pasuje jak patrzyłem na gameplay'ach. Grafika taka trochę bajkowa i w ogóle te strzelanie. To nie gra dla mnie.

no tak z filmików można dużo wyciągnąć... Gra może by była fajna jakby mnie nie rozłączało co 3 minuty, i to jest wina tego j*****j telekomunikacji, nawet mi neta na netie nie dają zmienić -.-

no tak z filmików można dużo wyciągnąć... Gra może by była fajna jakby mnie nie rozłączało co 3 minuty, i to jest wina tego j*****j telekomunikacji, nawet mi neta na netie nie dają zmienić -.-

To nie jest wina "telekomunikacji" ja mam Vectre i mnie wyp#erdala po 5min. Mogłem pograć gdy ściągnąłem za pierwszym razem jakieś 20 min i koniec ;[

@Topic

Jak to naprawię to będę bardzo chętny :P

A ja też mam Nerwostratę, ale jakoś nie miałem problemów z rozłączaniem :huh: Jeśli chodzi o takie właśnie nietypowe MMOFPSy to zdecydowanie lepiej się bawiłem przy np. Quake Live niż w BH :)

To nie jest wina "telekomunikacji" ja mam Vectre i mnie wyp#erdala po 5min. Mogłem pograć gdy ściągnąłem za pierwszym razem jakieś 20 min i koniec ;[@TopicJak to naprawię to będę bardzo chętny

Uwierz mi, wszystkie inne duperele przetestowałem, tylko ich wina to może być, nawet mio na netie nie dają zmienić.

Uwierz mi, wszystkie inne duperele przetestowałem, tylko ich wina to może być, nawet mio na netie nie dają zmienić.

Duperele?? chodzi o nety czy Fps'y?? :D bo niezbyt sprecyzowane

Duperele?? chodzi o nety czy Fps'y?? bo niezbyt sprecyzowane

chodzi mi o wszystkie hot fixy

W związku z pojawieniem się Newsa na stronie głównej, postanowiłem se po pomykać w Battlefield Heroes.

Wielu grafika może odrzucić, lecz i wielu przyciągnąć(w tym mnie). By zrobić konto itd. itp. trzeba trochę pogłówkować, ale na szczęście nasz kochany guru napisał co i jak :). No i tak jak w temacie, może jakieś chętne owieczki do wspólnej gry?? Miałlłlłlł

PS:Nie pytajcie skąd te miałknięcie, samo z siebie.