Battlefield na laptopie

Cześć, czy na tym laptopie poszedłby mi bf3 bez jakiś większych lagów? Grafike moge miec na low byle żebym miał dość dużo fps.

CPU - Intel Pentium CPU B970 @ 2.30GHz

Ram - 4gb

Karta graficzna - GeForce GT 620M

nie masz szans nawet na solo, twoja karta nawet do wymaxowania lola sie nie wydaje chyba ze 25-30fps

a twoj procek to nic innego jak stary core2duo 2.3ghz (wow cataclysm ci na tym bedzie przycinal na instach)

na moim lenovo y580 z 16gb ram i7 i gf 660 wiedzmim w 1920x1080 dziala plynnie ale bez ubersamplingu, z nim juz slabo w tej rozdzielczosci, teraz odpowiedz sobie na pytanie :)

JA na laptopie

Asus k52j

2.53 ghz x2

nivida geforce 310m 1 gb

intel core i5

gram na low

Ogólnie nie znam się zbytnio na sprzęcie a mój brat kupił sobie takiego lapka i teraz jest pytanie czy mu pójdzie cokolwiek :P Patrzałem na stronce Can you run it i nie wyglądało to tak źle, minimalne wymagania spełnia.

Ta strona daje gówno nie wyniki. Kieruje się przypuszczeniami.

Chyba kampania w 10fps... Ja gram na low z siatką na ultra na i5 2450m @cpu 2,50x4 6gb ram i jakas tam nvidia. Nigdy nie patrz na can you run it. Mi wychodzi, ze bf1942 w ogóle się nie uruchomi :D

Wiem, że ta strona kłamie ale i tak sprawdzam czy po prostu spełnia wymagania, to jak gra będzie działać to inna sprawa :P.

Właśnie gra może ci nie pójść bo może sprawdzić, że masz odpowiednią ilość RAM i grafikę ale procesor "z d*py" to pokaże, że low a tak naprawdę to będzie udręka.

Ja mam i5 430m, 4 gb ramu i Radeona Mobility HD5650 i na low w multi mam 30-35 fps, więc odpowiedź na Twoje pytanie nasuwa się sama.

co wy i5tki do Core2Duo porównujecie ... GL i miłych straconych pieniędzy.

Cześć, czy na tym laptopie poszedłby mi bf3 bez jakiś większych lagów? Grafike moge miec na low byle żebym miał dość dużo fps.

CPU - Intel Pentium CPU B970 @ 2.30GHz

Ram - 4gb

Karta graficzna - GeForce GT 620M