Battlefield - z czym to się "Je"?

Cześć! -_-

Otóż kupuję nowy sprzęt, na dotychczasowym brałem w Bad Company 2 i zamierzam grać w 3 lub 4, obecnie z przewagą na 4 i tutaj mam do was kilka pytań...

- Która część jest lepsza biorąc pod uwagę wszystkie czynniki gry?

- O co chodzi z tymi nieśmiertelnikami i broniami (trzeba to w kampani single odblokowywac by móc korzystać w multi)?

- Czy mając fps w przedziale 50-70 można komfortowo grać i czy można zablokować fps ?

Dziękuje za wszystkie odpowiedzi! :wub:

Wg mnie najlepsza częścią był i jest BF3.

BF4 tez ma ciekawe mapy i takie tam, ale jest to po prostu BF 3.5, czyli nic specialnego.

By grać w multi nie trzeba grać w singla, ale w BF4 dali opcje zebrania dogtagow i kilku rzeczy z ktorych korzysta sie podczas multiplayera.

FPS blokuje sie komenda GameTime.MaxVariableFPS xx jakos tak lub tworzy sie plik i tam umieszcza ta komende.

Komenda PerfOverlay.DrawFPS 1 wyswietla liczbe FPS podczas gry.

Komfortowo to mi sie gra nawet na 30 fps przy slabym sprzecie na najnizszych wymaganiach.

BF4 to zupełnie inna gra -_- mam bf-a 4 i 3 i nigdy juz nie zagram w 3 bo to kompletne %#$$@ BF4 według mnie był i jest najlepszym fps-em sieciowym. Ogromne mapy, ewolucje, Lunety snajperskie 40x, dziesiątki kamuflaży do broni/pojazdów, Hit boksy nie spiep%$# jak w reszcie gier tego typu w bf4 strzelasz w teksturke tam gdzie ona jest a nie tam gdzie powinna być. [bF4]>[reszta świata]

Cześć! -_-

Otóż kupuję nowy sprzęt, na dotychczasowym brałem w Bad Company 2 i zamierzam grać w 3 lub 4, obecnie z przewagą na 4 i tutaj mam do was kilka pytań...

- Która część jest lepsza biorąc pod uwagę wszystkie czynniki gry?

- O co chodzi z tymi nieśmiertelnikami i broniami (trzeba to w kampani single odblokowywac by móc korzystać w multi)?

- Czy mając fps w przedziale 50-70 można komfortowo grać i czy można zablokować fps ?

Dziękuje za wszystkie odpowiedzi! :wub: