BattleForge - Kilka pytań

Siemanko ;)

Zastanawiałem się czy nie pobrać sobie owej gierki (BattleForge). Kiedyś w nią grałem, mam kilka nawet niezłych kart lecz nie wiem w jakim "stanie" jest gierka. Jaka jest jej populacja czy coś się w niej zmieniło w przeciągu ubiegłego roku (jakieś aktualizacje itp)? Oraz jak to jest z kartami i ich ulepszeniami? da się to jakoś zdobyć w miarę łatwy sposób?

Jeśli ktoś gra lub nie dawno grał i może coś powiedzieć na ten temat to byłbym wdzięczny :)

aa i czy są jakieś podobne RTSy do Battleforge?

podobny do Bfa jest SAGA

ogólnie ta gra hmmm umiera... mam w nia bardzo dobre konto bo trochę wypłaciłem się ale... odpadłem

Mam tą gierkę na komputerze i teraz czas na opowieści. Otóż gra w nią średnia liczba osób, ale ze znalezieniem grupy czy też zabawą w pojedynki problem jest niewielki. Trzeba poczekać kilka minut ale nie jest to dobijająca rzecz. Nie wiem jak jest z bonusami w postaci świetnych kart ale ja dostałem dość niezły booster pełen kart, którymi da się sporo zdziałać. Nie mam pojęcia czy to przez wzgląd na powrót starego wyjadacza czy może dają takie epickie monstra każdemu nowemu graczowi. Gra się przyjemnie oczywiście a o grę z takim klimatem, grafiką i marką ciężko. Szkoda że EA zaniedbało grę, która w latach świetności mogła spokojnie zagrozić MTG.

tomy masz na tydzien i co tydzien randomowo inny

ehh szkoda ;( bo gra naprawdę fajowa. Szkoda że karty można tylko pozyskiwać za BP mogli by dodać że za XX golda można kupować np 1 kartę (tylko to wymagało by pewnie zresetowania całego golda w grze bo ludzie mają miliony;p)

Siemanko ;)

Zastanawiałem się czy nie pobrać sobie owej gierki (BattleForge). Kiedyś w nią grałem, mam kilka nawet niezłych kart lecz nie wiem w jakim "stanie" jest gierka. Jaka jest jej populacja czy coś się w niej zmieniło w przeciągu ubiegłego roku (jakieś aktualizacje itp)? Oraz jak to jest z kartami i ich ulepszeniami? da się to jakoś zdobyć w miarę łatwy sposób?

Jeśli ktoś gra lub nie dawno grał i może coś powiedzieć na ten temat to byłbym wdzięczny :)

aa i czy są jakieś podobne RTSy do Battleforge?