Battleforge

Mam taka ciekawą informacje dla tych co chcieli by zagrać zanim gra zostanie zamknięta, więc stanie się to 31 października i do tego czasu wszyscy gracze mają dostęp do wszystkich kart ulepszonych na maxa od razu.

Jestem na EA strasznie wku@# nie dość, że ta gra była BARDZO DOBRA to jeszcze była czymś czego nigdzie indziej się nie znajdzie, a EA co ? zamyka grę bo nie przychodzą dochody a jak by chociaż trochę pomyśleli, chociaż trochę Battleforge rozreklamowali... przecież naprawdę dużo osób nie wiedziało o istnieniu tej gry -_-

Swietna gra szkoda ze odchodzi.

Trochę sie spóźniłeś wiesz, news o tym był: http://www.mmorpg.org.pl/news/zobacz/Mam-z%C5%82e-wie-ci-BattleForge-zamyka-serwery

To wiem ale mi raczej chodzilo o to ze do konca miesiaca ci co chcieli by zagrac maja wszystkie karty odblokowane za free.

A to w takim razie w porządku, w newsie faktycznie nie jest to wspomniane.

Wydaje mi się, że jakby EA trochę przysiadło i pomyślało, to pvp było takie, że ta gra mogłaby mieć nawet potencjał na e-sport... Ale po nich nie ma się czego spodziewać...

Jak by EA posiedziało i przestali by myslec tylko o wielkich pieniadzach to battleforge był by najlepszym dostępnym mmorts, ale problem polega na tym że oni nic nie robia.

zgadzam sie Hyberius gra jest wybitnie dobra ale za wszystko trzeba placic.... nie ma zadnej opcji na zdobycie rzadkich kart nie wydajac pieniedzy... sam zeby zrobic deck wydalem z 50zl

O grze dowiedziałem się dopiero po ogłoszeniu jej zamknięcia, także EA jak zwykle dało ciała po całości...

ta gra swoje ma kiedys byla baaardzo popularna ale nie pojawialy sie dodatki ani nie zaszli z restrykcji p2w to zabilo gre

Czyli kolejna ofiara EA zaraz po Warhammerze...

Mam nadzieje ze ktos ma zamiar przejac ta gre i ozywic ja w normalny sposob

juz widze gameforge albo tych z bigpointa.....

Mam taka ciekawą informacje dla tych co chcieli by zagrać zanim gra zostanie zamknięta, więc stanie się to 31 października i do tego czasu wszyscy gracze mają dostęp do wszystkich kart ulepszonych na maxa od razu.