Battlegrounds w LoL'u

Z powodów zaistniałych w sprawie z aktualnym botem zmuszony jestem poszukać nowego. Nie musisz koniecznie mainować ADC lub Supporta, by dołączyć. Zawsze można się dostosować :P Jako że większość z nas gra casualowo w lol'a, nie interesuje nas twoja dywizja. Liczą się umiejętności, które też zostaną poddane próbie. Zgłoszenie kieruję do graczy EUNE. Wystarczy podać swój nick i mieć 30 poziom. Skontaktujemy się :)

Ploadin

Smurf

main ADC

br3ivik - z chęcią pogram z wami

Nick : Zevisto... mogę pograć czymkolwiek, ale nie gram za często z powodu pracy na 4 brygady. Jak będzie wam kogoś brakowało, a akurat będę online to chętnie zagram.

Laxus2 - gram wszystkim ale najlepiej radzę sobie w jungli, support i adc. Pracuję na komputerze więc mogę zagrać rundę na dzień :)

Zaproszenia wysłane. :)

Też chętnie zagram, mogę grać adc(main), mid, top.

Nick:Its Burger Time

NoNc0nTroL =) Lubię mainować to czego się naoglądam. :P

Z powodów zaistniałych w sprawie z aktualnym botem zmuszony jestem poszukać nowego. Nie musisz koniecznie mainować ADC lub Supporta, by dołączyć. Zawsze można się dostosować :P Jako że większość z nas gra casualowo w lol'a, nie interesuje nas twoja dywizja. Liczą się umiejętności, które też zostaną poddane próbie. Zgłoszenie kieruję do graczy EUNE. Wystarczy podać swój nick i mieć 30 poziom. Skontaktujemy się :)