Battlerite kilka pytań

1. Czy gra w najbliższym czasie dostanie promocje lub jakiś free week? ( tak wiem że zapłace tylko raz i dostane potem całą zawartość gry blablabla ale to wciąż niepewny early access.

2. Rankedy są.. jest też coś w stylu MMR?

3. Skiny do postaci są? jeśli tak to za jaką walute.

4. Kiedy gra ma teoretycznie wystartować?

5. Było jakieś info co ma zostać dodane?

6. Są jakieś role w teamie? czy po prostu tłucze się 6 dpsów?

7. Cele mapy?

Kurcze no, wszystkie te info można w łatwy sposób znaleźć samemu, ale mam dobry dzień :)

1. Free weekend był tydzień temu. Czasem zdarza się jakaś promocja. Ja dałem chyba 40zł za klucz

2. Tak, rankedy są. MMR rownież (co jest dosyć oczywiste, bo nie ma rankingów bez MMR;))

3. Są skiny. Dropią ze skrzynek za wbijanie lvl postaciami, lub dzienne wyzwania. Duplikaty zamieniają się w wewnętrzną walutę, której możesz użyć do craftu wymarzonego skina. Można też kupić skrzynki za eurogabeny. Ogólnie imo fajny system, bo jak na razie skinów jest niewiele i można mieć szybko to co się chce po prostu grając.

4. Wg ostatniego info od devów, to f2p ma wystartować latem.

5. Tego akurat nie wiem, obstawiam klasyki w stylu nowych hero (są dosyć często dodawani), map, skinów czy trybów gry.

6. Tak, aczkolwiek nie są tak sztywne jak w innych grach. Wygląda to trochę inaczej, bo np support potrafi całkiem sprawnie zabijać. Ja osobiście gram najwięcej Sirusem (supportem), i gram dosyć agresywnie.

7. Cel jest jeden - ostatni na arenie wygrywa. Dróg do tego celu jest wiele ;)

Polecam spróbować. IMO jedna z lepszych gier MOBA na rynku (prywatnie moja ulubiona). Mam nadzieję że dev nie zabije ją głupimi decyzjami.

Ja kupiłem jakieś współdzielone konto na allegro za 3zł, spróbowałem i spodobało mi się. następnego dnia kupiłem własną kopię.

Jeśli chcesz jak wyglądają ESLe i podstawy gry to zerknij na ten kanał:
https://www.youtube.com/channel/UC1D_zZOAZYzfk2wYz0sRhIg

1) Ostatnio był free weekend (1-4 grudnia) + obniżka ceny o 25% na Steam. Kiedy będzie następny - nie wiadomo.
2) Są 2vs2/3vs3 i opierają się właśnie na MMR.
3) Coś jak w Overwatchu - boxy ze skinami/avatarami/wierzchowcami za zadania itp. gdzie duplikat daję Ci walutę (Tokeny) umożliwiające kupno jakieś wybranej przez Ciebie kosmetycznej duperelki. Dodatkowo otrzymuje się je za levelowanie bohaterów. Można też kupić za prawdziwy Hajs.
4) Końcówka 2017. Chyba, że coś się w tej kwestii zmieniło.
5) Wiadomo bohaterowie, mapy... bla bla bla, znajdziesz w sieci.
6) DPS/Tank/Wsparcie. Jak w LoL-u (no może junglera nie ma xD) tyle, że każdy ma jakiegoś dasha, combo, CC itd + perki dobierane co rundę które pasywnie zwiększają dane statystyki/umiejętności postaci.
7) Zabić na śmierć drużynę wroga.

Mogę zastanowić się nad udostępnieniem Ci konta Steam żebyś sobie pograł, jak oczywiście będziesz chciał.

zawsze możesz kupić klucz ruski, ~koło 39zł kosztuje, sam myślę, o tym tylko nie wiem czy mi gra podejdzie XD

zawsze możesz kupić klucz ruski, ~koło 39zł kosztuje, sam myślę, o tym tylko nie wiem czy mi gra podejdzie XD

gr8 b8 m8 i r8 8/8 Kappa

Dzięki wszystkim za odpowiedzi.

1. Czy gra w najbliższym czasie dostanie promocje lub jakiś free week? ( tak wiem że zapłace tylko raz i dostane potem całą zawartość gry blablabla ale to wciąż niepewny early access.

2. Rankedy są.. jest też coś w stylu MMR?

3. Skiny do postaci są? jeśli tak to za jaką walute.

4. Kiedy gra ma teoretycznie wystartować?

5. Było jakieś info co ma zostać dodane?

6. Są jakieś role w teamie? czy po prostu tłucze się 6 dpsów?

7. Cele mapy?