Battlerite klucze

Mam 2 wolne klucze do dzisiejszej bety, jeśli ktoś jest zainteresowany to brać

BW7TB-EKW76-972GP LI04N-CG0AQ-C82KJ

Dziękuje bardzo! Pierwszy kluczyk zaklepany :D.

Ta gra jest mistrzowska. :D Dawno tak dobrze się nie bawiłem.

Jakby były jeszcze jakieś klucze, chętnie przygarnę pod pw jakoś się odwdzięczę za taki miły gest ;)

Beta się już skończyła. Mozna kupić early access. Polecam allegro - sam przeszedłem z grania na poziomie semi pro z LoL'a / Overwatch'a i naprawdę polecam :D.

Troche za drogo jeszcze :D

Za 33 złote można na allegro dostać konto steam z aktywowanym już battlerite:)

Ale nie wiadomo czy temu można ufać ;3 a cena atrakcyjna, możesz na pw pokazać taką aukcje

Za 33 złote można na allegro dostać konto steam z aktywowanym już battlerite:)

Takie konta są zwykle współdzielone, a jako, że Battlerite to gra przede wszystkim online to obawiam się, że komfort gry na takim koncie będzie zerowy. Albo też po miesiącu właściciel sobie odzyska konto przez support Valve bo to nic trudnego.

Te konta akurat nie są wspóldzielone :). Sam zakupiłem dwa i dostałem login , hasło oraz info do emaila więc mogę wszystko zmienić. Można spokojnie kupować. Sprzedawca też ma ponad 14 tysięcy komentarzy z czego wszystkie są pozytywne więc nie będzie żadnego odzyskania. Ja mogę spokojnie polecić.

To są konta aktywowane VPNem na region CIS lub LA i potem sprzedawane. Łatwo takie coś można stracić. Jak chce się mieć pewność, najlepiej kupić z oficjalnego źródła i przypisać lickę do własnego konta.

@Vences Ogólnie to bym nie straszył ludzi bo to duża przesada co piszesz. Sam posiadam The Culling, Hurtworld i Battlerite kupione w ten sposób i jakoś z żadnym nigdy nie było problemu. Hurtworlda mam najdłużej bo od dnia premiery i przegrane jakies 500 h i jakoś gabeN na mnie nie krzyczy :P. Więc ogólnie można te VPN'ami aktywowane konta kupować.

Dlatego mówię: Jednemu dana gra może działać non stop, inny może stracić licencję po pewnym czasie, ot taka loteria.

Mam 2 wolne klucze do dzisiejszej bety, jeśli ktoś jest zainteresowany to brać

BW7TB-EKW76-972GP LI04N-CG0AQ-C82KJ