Battlerite lite

Po pograniu kilku chwil podczas darmowego weekendu jestem bardzo pozytywnie nastawiony na tą grę. Uwielbiam ten styl graficzny, postacie są ciekawe a rundki krótkie i dynamiczne. Niestety ominął mnie giveaway, i tutaj rodzi się pytanie. Czy jest jeszcze jakakolwiek możliwość uzyskania kluczyka do owej wersji czy zostaje mi czekanie do f2p/kupno gry?

f2p/kupno ja sam przy zakupie gry powinienem dostać 2 keye do lite wersji ale te owe wersje były rozdawane w określonym czasie i chyba już ich rozdawać nie będą zostaje ci czekać albo zakupić grę te 14e to chyba nie dużo :D

Hmm najprawdopodobniej kupię w takim razie, albo poczekam na jakieś oznaki premiery f2p która miała być rozpocząć się w lecie.

Po pograniu kilku chwil podczas darmowego weekendu jestem bardzo pozytywnie nastawiony na tą grę. Uwielbiam ten styl graficzny, postacie są ciekawe a rundki krótkie i dynamiczne. Niestety ominął mnie giveaway, i tutaj rodzi się pytanie. Czy jest jeszcze jakakolwiek możliwość uzyskania kluczyka do owej wersji czy zostaje mi czekanie do f2p/kupno gry?