Battlerite, poszukuje graczy do wspólnej gry w teamie

header.jpg?t=1476276668

Witam, jak w temacie poszukuje graczy do wspólnej gry bez spin SwiftRage czy toksyczności. Ludzi którzy graja dla zabawy jak i zarazem chcą rozwijać swoje umiejętności.

A teraz coś o mnie: mam 23 lata, w gry tego typu gram od niedawna w sumie. Prędzej dużo grałem w przeróżne mmo jak i H&S.

W tygodniu pracuję więc gram gdy mam czas (no i chęci oczywiście), przeważnie w po południu w godzinach 16-23

Chętnych na zapoznanie się z moim skillem w grze ( chociaż nie znam do końca dobrze jeszcze wszystkich championów) zapraszam na TS`a.

Oczekuje osób/y wyrozumiałej, z lekkim dystansem która potrafi czerpać przyjemność z gry i troche pożartować.

Wszystkich chetnych proszę o PW

@edit

baner.php?nazwa=zx22&port=6380&img=b6-1&

;)

mozesz mnie dodać, aktualnie gram tylko 2v2 i mam podobnie jak Ty jak przyjdę z roboty o 16:15 gdzieś to nie zawsze mam chęci grać :P

mam rangę 10 i ponad 400 gier aktualnie jeśli masz rangę ~10 to można pograć moj nick n00tyet

http://steamcommunity.com/profiles/76561198333663421

Add

Sam aktualnie gram może z niecały tydzień w gierke, mam range 8 póki co macie tutaj TS: 31.133.6.150:6380 jak narazie jest 10 slotów (będzie więcej chętnych to się zwiększy liczbe slotów) jeśli macie znajomych którzy graja w battlerite albo w jakieś fps`y to śmiało zapraszam ich również. Także zapraszam wszystkich chętnych do gry.

Gdzie zakupiliście gierke i w jakiej cenie?

Gdzie zakupiliście gierke i w jakiej cenie?

20 euro na steam lub na stronie ale dobrze miec gierke polaczona ze steamem bo dostajesz wtedy za free 1 zlotą i 2 srebrne skrzynie. Gra warta polecenia a co do tych 20 euro to za nie masz wczesny stały dostęp do wszystkich aktualnych jak i przyszłych championów.

Kurde cena troszkę boli boje się wydać na coś w co mogę nie grać szkoda że nie istnieje jakaś wersja próbna nawet na te godzinkę

Na g2a i kinguin jest troszkę taniej. Na pln około 70zl

Kurde cena troszkę boli boje się wydać na coś w co mogę nie grać szkoda że nie istnieje jakaś wersja próbna nawet na te godzinkę 

Gra będzie F2P w późniejszym czasie. Na kinguin/g2a jest po ok. 60 zł.

Generalnie ja osobiście poczekałabym do F2P, niby było duże hype na tą grę i takie tam, ale jak ją tak oglądam na streamach to mi osobiście na dłuższą metę wydaje się nudna. Zresztą hype na nią już opadł i nie gra w nią jakaś zatrważająca ilość graczy - 7k. (wersja steamowa)

Generalnie ja osobiście poczekałabym do F2P, niby było duże hype na tą grę i takie tam, ale jak ją tak oglądam na streamach to mi osobiście na dłuższą metę wydaje się nudna. Zresztą hype na nią już opadł i nie gra w nią jakaś zatrważająca ilość graczy - 7k. (wersja steamowa)

Faktycznie możesz mieć racje, nie mogę się kierować emocjami ale rozsądkiem, wstrzymam się i poczekam a te sumę można zawsze wydać na jakiś inny ciekawy tytuł, bo aktualnie trochę nie mam w co grać, miejmy nadzieje że event w gw 2 halloweenowy będzie nie co inny niż rok temu, ale to nadal zbyt mało :D

Masz GW GV i ESO i nie masz w co grać ? Co do samej gierki to nie sugerowałbym się streamami. Gra pełen kozak, emocjonująca, miłe community i dobrze się rozwija. Osobiście polecam i wbije na tego waszego ts'a jak i do założyciela tematu odezwę się na pw.

Niech kazdy oceni sobie ja we własnym zakresie, poki co ma calkiem spoko opinie(95% pozytywnych) na steam. A 7-15k osób online średnio to przy liczbie 200k ludzi którzy zakupili wczesny dostęp całkiem niezły wynik. Gra jak gra, można powiedzieć że taki lol albo dota bez minionów czy innych peryferii + jakieś dodatki dzięki którym czuje się naprawde wyjątkowy klimat i że każdy nie mal scenariusz podczas danej rozgrywki jest możliwy. Także można czekać na wersje f2p, która pewnie niedługo będzie. Tylko trzeba wziąść też pod uwagę że kupienie wczesnego dostępu teraz jeśli jesteś na przykład osobą która nie ma za wiele czasu na gry. Da ci korzyści w postaci wszystkich championów (wiem pisałem to wczesniej już). Także lepiej sobie przemyśleć czy kupić gierkie czy zwyczajniej dac sobie na luz i pozniej najwyzej jak bedzie wersja f2p odblokowac sobie na spokojnie wszystkich championów. Bo pewnie nie bedzie to zaden problem dla ludzi ktorzy maja dość czasu i zapalu na to ;P

Szukam teamu, gierka mega zacna. Dawno na rynku nie było czegoś tak dobrego.

@refreshhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Jeżeli są nadal chetni do gry w battlerite, bądz w inne gry zespołowe to zapraszam na ts`a wszystkich chętnych. Czujcie sie jak u siebie, zapraszajcie znajomych jeśli również chcą pograć w jakąś gierke zespołową ;)

@refreshhhh

header.jpg?t=1476276668

Witam, jak w temacie poszukuje graczy do wspólnej gry bez spin SwiftRage czy toksyczności. Ludzi którzy graja dla zabawy jak i zarazem chcą rozwijać swoje umiejętności.

A teraz coś o mnie: mam 23 lata, w gry tego typu gram od niedawna w sumie. Prędzej dużo grałem w przeróżne mmo jak i H&S.

W tygodniu pracuję więc gram gdy mam czas (no i chęci oczywiście), przeważnie w po południu w godzinach 16-23

Chętnych na zapoznanie się z moim skillem w grze ( chociaż nie znam do końca dobrze jeszcze wszystkich championów) zapraszam na TS`a.

Oczekuje osób/y wyrozumiałej, z lekkim dystansem która potrafi czerpać przyjemność z gry i troche pożartować.

Wszystkich chetnych proszę o PW

@edit

;)