Battlestar Galactica [GRA]

@smykupykaPL nie jesteś zapisany w grze więc proszę nie wypowiadaj się

@Niewiara specjalny drink? Ciekawe..Mi też go podaj.

Ale te żarówki to nie ja! Ja tylko tą jedną, z kibla... no ale dobra przykręcę z powrotem, dostanę herbatkę?

Dla kakeru herbatka

@ ender może na sen dostaniesz :P

W takim razie może coś do jedzenia?

Niestety barman śpi :(

Chcecie nas zabić z głodu czy może tylko osłabić żebyśmy potem byli łatwym celem.

Dostep do kuchni ma tylko facos. Wiec nie do mnie pretensję proszę mieć. Zawsze pozostaje dla was pyszna i bezbarwna papa pokładowa :)

Psst, Ender, interpunkcja ważna rzecz, wiesz?

Te kakeru nie mądruj się.

Czołem, jaki kurs kapitanie :P.

A tak w ogóle to my mamy kapitana?

//Tak, macie kapitana, a nawet Admirała Williama Adamę.

Od razu czuję się lepiej?

Witam. Z góry chciałem przeprosić za moją nieobecność. Musiałem wyjść z domu i dopiero wróciłem. Jeszcze dziś będzie menu. BTW: Ender, tak, mam zamiar załatwić Cię głodówką, to jest plan doskonały, hahaha :D

A ten napitek na sen, to chyba na sen wieczny :)

Nie no nie bójcie sie. Facos przecież żyje

DOŁĄCZ DZIŚ DO ARMII!

Pomóż w obronie Galacticki i stań z nami ramię w ramię!

Tylko TY możesz poprowadzić ludzkość ku chlubnej przyszłości!

Coraz częstsze ataki Cylonów spotkały się z odzewem ze strony dowództwa. Każdy może teraz dołączyć do Armii, a co lepsi mogą nawet pilotować Viper!

Nazwijmy to swego rodzaju eventem. Możecie w każdej chwili napisać publicznie, że zaciągacie się do Armii pogrubionym, niebieskim tekstem! Będziecie mogli zdobyć nagrody zarówno mechaniczne jak i fabularne. Jednak bez ryzyka nie ma nagród- wasza postać może zostać zraniona, a nawet zabita! Ale nie bójcie się, to drugie bardzo często nie będzie się dziać. Po wysłaniu wiadomości zostaniecie przydzieleni do odpowiednich sił i będziecie szkoleni.

Korpus Marines Kolonialnych- 1 dzień treningu;

Flota Kolonialna (pilot)- 3 dni treningu;

Flota Kolonialna (mechanik)- 2 dni treningu.

Na zachętę- żołnierze mają zniżkę w kantynie (facos, Niewiara- nie bójcie się, z kieszeni Admirała)!

Łuhuu, ja chce do Armii!

Do armii czas! ktoś musi pilotować przecież :P

Ja również może być interesująco