Bax, kim jest?

Podejrzenia padły w niewłaściwą osobę...

Niepotrzebne te posty wyżej.

Panowie! Zapominacie o tym, ze salek zniknal pare dni temu? Dokladnie wtedy, kiedy przycisnalem go o baxa.

NIE ODWRACAJ KOTA OGONEM! CAŁY TEN CZAS SZPIEGOWAŁEŚ NAS DLA BAXA! A JA CI UFAŁEM!

Why u dzz?

Sędzia Anna Maria Wesołowska(AMW prawie jak BAX) ma cię już na liście.

Salek "zniknął" na jakiś czas. Do tego jest powoli spychany na liście reputacji, spadł już o jedno miejsce. Wkrótce nikt go nie zauważy i każdy o nim zapomni. Tego cche Bax, bo Salek ma z tym coś wspólnego.

Dobrze, że nie mam 3 liter w nicku.

Ja mam trzy cyfry w nicku, PSZYPADĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ???????///

Dzz przyznaj się co zrobiłeś Salkowi ! Chcesz kontrolowac forum, mam cię !

A co jeśli Bax to Xan z ut?

Po miesiącach szukania znalazłem kolejny trop... 0f59c60608.jpg

Ja myślałem, że tematu już od dawna nie ma. Pewnie "oni" chcieli, żebyśmy tak myśleli. Na szczęście ktoś go odnalazł.

Sprawa jak była, tak jest nadal podejrzana.

Skrytek...Nie udawaj idioty! Wiem o wszystkim 6ce3424f14.jpg = 7e701f26a7.jpg

7e701f26a7.jpg = 654946d004.jpg 6ce3424f14.jpg = 654946d004.jpg

Chciałem zapytać Admina co sądzi o BAXie... http://fotodyl.pl/10767d4591/

warn_ico.png
Doublepost ~ blaumro

Kiedy człowiek myśli, że już po wszystkim, że może wrócić do normalnego życia - wtedy okazuje się, że Bax wrócił, a jego legenda dalej nie jest wyjaśniona

Pewnie to ten co banuje użytkowników, bo skąd ostatnio te niewyjaśnione bany ? i zmniejszenie populacji forum ?

Ilość osób które wypowiedziały się w tym temacie i są zbanowane jest ogromna, kusicie los panowie i panie. Bax dorwie was wszystkich prędzej czy później...

Po miesiącach szukania znalazłem kolejny trop...

Słabo Ci to wyszło. Niby w wyszukiwarce wpisane "bax", a jednak "Obrazy dla Iluminaci".

Kim jest Bax? Jakie są jego plany? Powinniśmy szukać pomocy u znanego przewodniczącego komisji śledczych... ANTONIEGO MACIEREWICZA. Jednakże może się okazać, że Bax ma powiązania z 10 kwietnia 2010 roku.

Już nigdy się nie dowiem, kim jest Bax. Chmarus przejrzał temat, ale nie zostawił odpowiedzi.

xCiCSOY.png

Z tego co mi wiadomo, Bax nie jest tu bez powodu.. zostal wyslany z przyszlosci, zeby zakonczyc zywot mmorpg.org.pl zanim stanie sie oficjalna wylegarnia calego internetowego zla swiata. Jak to bedzie mialo miejsce w 2020, jezeli tego nie powstrzyma. Jednak Bax tez jest czlowiekem i pod ciezarem tak wielkiej misji zatracil poczucie obowiazku jej spelnienia i aktualnie zajmuje sie dziwkami i koksem gdzies w Bytomiu.

warn_ico.png
Wulgaryzm ~ blaumro

Wypie... :D