A co jeśli BAX wymyślił ten pomysł z tą rybką?
Bax, kim jest?
Może Bax zmarł w trakcie przeglądania forum i teraz jego obłąkana dusza krąży wiecznie po forum, trzeba jakoś uwolnić jego dusze.
Zróbmy seans z wywoływaniem duchów! Ja przyniosę świeczki!
A może BAX jest duchem kogoś z przeszłości??
Obstawiałbym wtedy Michaela Jacksona. :I
A co jeżeli BAX to zwykły człowiek i kiedyś utworzył konto na tym forum?
A może BAX jest duchem kogoś z przeszłości??Obstawiałbym wtedy Michaela Jacksona. :I
Robin Williams.
Nie. Najpierw trzeba dowiedzieć się, kim faktycznie jest Bax. A że Chamrus nie zagląda na forum...
Dokladnie. Mnie interesuje prawda. Pisalem do Salka DWA RAZY, aby pogadal z Chmarusem i nadal cisza. Wiec to grubsza sprawa.
Ten temat ma już 10k odwiedzin, czyli jest drugim najczęściej odwiedzanym tematem w hydepark'u.
I zdobył to w miesiąc, a śmiechowisko jest od 2009r i ma 15k wyświetleń.
A co do baxa to, gdzie robimy ten rytuał?
Ten temat ma już 10k odwiedzin, czyli jest drugim najczęściej odwiedzanym tematem w hydepark'u.I zdobył to w miesiąc, a śmiechowisko jest od 2009r i ma 15k wyświetleń.A co do baxa to, gdzie robimy ten rytuał?
Dobre miejsce na takie rzeczy. Tylko jest pewien problem:Musimy mieć dużo paliwa aby tam dojechać.
Gringos ma w znajomych Baxa można by go przycisnąć
Każdy może być znajomym bax'a.
Po wnikliwej analizie wszystkich faktów oraz biorąc pod uwagę wszelkie wycieki z prasy oraz nieoficjalne informacje agencji rządowych dochodzę do wniosku,że Bax jest ektoplazmą.Po prostu wyciek z jakiegoś reaktora teromonlekularnego,wiadomo badania biotechnologiczne,zjawiska paranormalne,te sprawy
Dzz może być zamieszany w sprawę Baxa.
Dzz może być zamieszany w sprawę Baxa.
Nie będę zakładał nowego tematu, ale skoro już i tak się wydało, że Dzz to BAX.
Dzz jak już wchodzisz na steama to wbij kurde do TF2 leszczu, a nie tylko te kłejki i kłejki. :]
I przy okazji powiem wam czy to ten stary Dzz jest czy jakiś kosmita ukradł mu passy, jak będe
Nie ja to pisalem. Bax probuje zrzucic na mnie trop i wine (?) czynow, ktorych sie dopuscil. Mialem wlam na steam, juz zmienilem passy.
Yang, moze i bym zagral, ale za duzo sciagania, a mam problemy z netem : (
Ciekawe, Bax i Dzz mają po trzy litery w nickname. Przypadek ? Nie sądzę, a może to jedna i ta sama osoba
B A X -> D A X -> D A Z -> DZZ przypadek nie sądzę, dziękuje bardzo sprawa trafia do prokuratury!