Bax, kim jest?

Zna ktoś demaskatorów Klocucha. Przydaliby się. Bax by był zdemaskowany.

Bax w slangu to marihuana, wiec moze to forum jest miejscem spotkan szajki narkotykowej? A ten caly shit o mmorpg to tylko przykrywka?

Już to pisałem, czytaj temat.

Znalazłem, że bax to marihuana od baki. Macie link.
Już to pisałem, czytaj temat.

Napisales jedynie ze to marihuana a reszty nie :P

Połowa postów tu kopiowana. Wina nie moja.

HAHAHAHH, trampek, wygrałeś! :D

Sprawdziłem jeszcze, że bax z kurdyjskiego to żywy. Wchodzi na forum bez logowania się.

link

A może, tak po prostu, zapomniał pasów do konta? :S

Dzielnica ursynów.

d07ne.jpg

Pies Bax z właścicielem, Ł. Modzelewskim, na tle budynku przy Sosnowskiego 3.źródło: http://ursynow.org.pl/index.php?q=gallery&g2_itemId=2647

Podejrzewam, że to może mieć coś wspólnego z właścicielem psa. Faktycznie Bax forumowy, jako duch, może być Panem Modzelewskim ze zdjęcia. Posłużył się imieniem swojego pupila aby oddać mu pamięć, chyba, że faktycznie to Pan Modzelewski miał ksywkę Bax. To tylko hipoteza.

Ok, mój post zaraz będzie usunięty, wiem także, że już po mnie jadą. Trzeba było nie szperać, jaki ja byłem głupi, ale ciekawość wzięła górę. Jestem już spakowany, bilet w jedną stronę do Meksyku jest w mojej kieszeni, 20 milionów podrobionych Pesos są zapakowane do mojej walizki. Przed odlotem jednak muszą się z wami podzielić tym, co odkryłem.

Dobra słuchajcie, mam pewne wtyki w ambasadzie, kiedyś wyświadczyłem przysługe pewnemu agentowi, ale nei o tym ten post.
Zadzwoniłem do niego wczoraj wieczorem, i zapytałem się, czy wie cos o Bax'ie. Koleś na początku mnie zbywał, ale po przypomnieniu mu, ile dla niego zrobiłem, puścił parę. "Bax" to nie konkretna osoba. To kryptonim pewnej tajnej operacji, która miała miejsce lata temu w Ameryce, zza czasów Washingtona. Otóż na wymienionego prezydenta planowany był wielki zamach, ale nie taki zwykły. Tajna organizacja paramilitarnych terrorystów zwana "Arant" planowała przejąć ciało washingtona, i przejać władzę nad Muricą. Mieli użyć do tego plazmowego mikroczipu, podobnież pochadzącego od samych iluminatuff. Ale to nie wszystko, osobą, która wszystko zaplanowała był... GEORGE BUSH!!!. Tak, ten sam Bush, niedawny prezydent Hamburgerowni. Chciał on wsiąknać w ciało Washingtona, wprowadzić pewne "poprawki" w Konstytucji, nie wiadomo dokładnie jakie, i czy miał jeszcze jakieś dalsze plany, te akta były utajnione dla mojego agenta. Tak czy siak, operacja, która miała na celu zapobiegnięciu temu, miała właśnie kryptonim "Bax". Nie jest oczywiście zaskoczeniem to, że Illuminati ponownie chcieli przejąć kontrolę nad światem, jednak pogłoski o tym, że Bush był ich jednym z najlepszych agentów, okazały sie prawdą. Tak czy siak, do wykonania "Bax'a" został powołany jeden z najlepszych agentów Sojuszu (Organizacja, obecnie trzymająca w ryzach Amerykę, na czele oczywiście stoi obecny Prezydent USA, nie są znane mi przyczyny dlaczego sam postanowił zasiąść na fotelu prezydenta), John Shepadr. Tak, dobrze przeczytaliście, gość z Mass Effecta był na nim wzorowany, chyba taki żarcik ze strony Sojuszu, nie wnikam. Komandor (pozwolę sobie tak nazywać Sheparda), miał wybrać 5 najlepszych specjalistów do tego zadania. Dwóch Stalkerów (morderców, którzy pierwsi po cichu wchodzą do danej lokacji i "czyszczą" ją dla głównej ekipy), specjalistę od materiałów wybuchowych nowej generacji (od typowego dynamitu, po granaty EMP), gościa od technologii obcych (o tym jak ta technologia została pozyskana w Roswell lata temu nie będę wspominał, zbyt długa i zawiła historia by ją skrócić), oraz Hakera, który potrafi włamać się dosłownie wszędzie, przy użyciu najnowszych zabawek. Tak, niektórzy już zapewne się domyśleli o co chodzi... Tym hakerem był nie kto inny jak młody, ambitny polak, Chmarus, który prywatnie, dla niepoznaki stworzył polski serwis dla gier MMO. To on założył konto "Bax", jak i parę innych, by katalizować operacje, w końcu kto by szukał info o Illuminatach czy Sojuszu na jakimś polskim forumasie, nie? Dobra, wiecie już czym jest Bax, ale należy się wam, by poznać his...
Słyszę ich na klatce, nie sądziłem że są tacy szybcy, muszę się wynosić, mam wbudowane w szafie tajne przejście, które zaprowadzi mnie momentalnie do mojej łodzi, którą będę popierdalał przez ścieki. Nie sądzę illuminati coś wam zrobili, pewnie i tak każdy weźmie to za troll, a post szybko zostanie usunięty, ale zasługiwaliście by znać prawdę. Adios, już jutro będę popierniczał na osiołku jedząc naczosy w sercu meksyku.

@Warcraft947 10;1 że nie wykasowałeś pamięci. Dopadną cie... ale dzięki za info o operacji bax. Będziemy cie pamiętać. :mellow:

etesy2u6.jpg

Zauważcie, że jeżeli przetłumaczymy "bax" na rosyjski to wyjdzie "wah". A posiłkując się wikipedią, dowiadujemy się o zamachu w mieście Wah, Pakistan. http://pl.wikipedia.org/wiki/Zamach_w_Wah_(21_sierpnia_2008) To może być przełom w tej sprawie!

52288034.jpg

W dniu rejestracji, nic się nie wydarzyło.

Bax ma 3 litery, Dzz ma 3 litery, skrót MMO ma 3 litery.

Może liczba 3 jest nawiązaniem do 3 punktów w Polszy, które tworzą tzw. "Trójkąt Bermudzki" lub na nasze "Trójkąt Cebulski".

trojkat-cebulski-138592032975.jpg

MASZ MNIE

Autor tematu dostał bana... podejrzaaaneee.

Dostał za (chyba) oszukiwanie na wymianach keyami do CS:GO.

To nie on. To jakieś multi acc.

Co do OGROMNEJ SPRAWY baxa nasuwają się pytania po tym co sprawdziłem w translatorze.

BAX W JĘZYKU KREOLSKIM TO MODERATOR

To jeszcze nic, Bax w języku Protean to Chmarus.