Mam zdjęcie Baxa
Środek na wykrycie Salmonelli i Listerii :I
Mam zdjęcie Baxa
Środek na wykrycie Salmonelli i Listerii :I
I nastała cisza...
Trzeba Chmarusa przycisnac o wyjasnienia!
Wszystkie wasze teorie i domysły na temat kim lub czym jest tajemniczy splot 3 liter "BAX" były na nic. BAX to nieznana prawie nikomu linia lotnicza. Ha! Ale tu jest haczyk, albowiem owa linia lata tylko w jedno miejsce. Tym miejscem jest miejscowość Jasło. Co to ma wspólnego z mmorpg? Poszperajcie trochę w aktach guru. Prawdopodobnie w paczkach dowożone są newsy i klucze do giveawayow z których tak chętnie korzystacie.
Albo nikogo to nie obchodzi, albo bax robi wszystko, żeby tak było....
nie dowiemy sie tego nigdy
Najlepsza teoria spiskowa w tym roku. ;_;
Macierewicz, kim jest Bax???
On tak naprawdę jest kosmitą. Przybył z planety Baximus, aby pozabijać ludzkość poprzez rozpowszechnienie ciekawości do takiego stopnia aż zaczną się im palić mózgi.
Pod liczbą 0 postów kryją się koordynaty do jego ojczystej planety.
Mi się wydaje,że Bax jest sztuczną inteligencją.To wirtualny mózg który wymknął się spod kontroli NASA,teraz przeprowadza ataki na poszczególne serwery,sieci serwerów,zaczepia indywidualnych użytkowników komputerów,lekko trolluje ale wkrótce to może wymknąć się spod kontroli.Czytane wspak słowo BAX brzmi XAB to daje sporo do myślenia,sami rozszyfrujcie ten skrót a uzyskacie odpowiedź ma pytanie KIM JEST BAX ?
Kim jest Bax?? Moderatorzy dołączyć się do sprawy!!
Według mnie zadajecie niewłaściwe pytanie. Poprawne pytanie powinno brzmieć kim nie jest Bax???
Tylko, że każdy z nas może być Baxem...
I tylko to wiemy, że Bax jest wśród nas.
Widać, że coraz mniej osób interesuje się tematem. Zapewne Bax już kilku uciszył...
Chyba nie wyjdzie nam na dobre interesowanie się tą sprawą.
Prace nad wyjaśnieniem tego spisku trwają PROSZĘ O CIERPLIWOŚĆ.
Bax...Trevor Bax...Edward Trevor Bax...Arnold Edward Trevor Bax ( http://www.youtube.com/watch?v=B3lPDkk-8Mk&list=RDB3lPDkk-8Mk#t=1 )
Obstawiam Chucka Norrisa, dotarł nawet na te forum, chyba, że się kopiuje i planuje inwazje.
Z może bax to Cyberdemon z Dooma? Bo patrzcie - UAC i BAX mają po 3 litery, pszypadek? Nje sądzę.
Ja mogę być Baxem?? Sam nie wiem kim jestem ;(
Zauważyliście, że zniknął założyciel tematu?
Podejrzane.
xd hmmm wydaję mi się że kto chce rozwikłać zagadkę braxa zostaje zamordowany.jeśli jego nie ma bax już go dopadł.
Usuńcie tego posta bo więcej osób zginie :X