Bax, kim jest?

Zamiast Baxowi może trzeba się przyjrzeć autorowi tematu, skąd miał takie informacje, co jeszcze może wiedzieć, a co najważniejsze czy jeszcze żyje...

Popatrzcie na ten podpis J.K Rowling. Wyjątkowo podobny prawda?
wWNdxwl.png

Schemoz wygral dzisiejsze rozwazania. Lol.

Jest Polakiem

Jest Użytkownikiem Forum

Jest Przyjacielem Forum

Bax

Jeden z wielu

Temat 10/10

W ogóle gratulacje, że ktoś sprawdza konta jakie są stworzone na forum - dochodzi do takich detektywistycznych rozważań kim jest dany użytkownik. :D :D :D :D :D

10/10
10/10

@up ktoś próbuje zatuszować prawdę, być może autor tematu to bax, który próbuje wprowadzić chaos na forum :D. Cóż czekamy na federalnych.

A co jeśli trzyma w niewoli rodziny federalnych, i nie mogą nic zrobić? Co w tedy?

Co jeśli Bax jest federalnym, i prowadzi podwójne życie?

Co jeśli ma z nimi układy?

Boję się, kurcze. Nie mogę spać.

Nie chcę tu robić bezmyślnego spamu ale ostatnio znalazłem to foto w tajnych aktach Brytyjskiej policji.Czy myślicie,że to może być Bax,może ktoś z jego szajki? Powiem szczerze,że dla mnie wygląda jak typowy Bax.

Słyszałem od sąsiada,że to psychopata,która ma za sobą ataki ddos na margonem.Swoją drogą od ciotki wujka kuzyna od strony matki dowiedziałem się,że siedział 5 lat za piractwo.

Jeszcze wiecej info o BAX'ie

http://bax-lak.pl/?kt=news

A co jeśli trzyma w niewoli rodziny federalnych, i nie mogą nic zrobić? Co w tedy?Co jeśli Bax jest federalnym, i prowadzi podwójne życie?Co jeśli ma z nimi układy?Boję się, kurcze. Nie mogę spać.

Dlatego,że punkt 1.2.3.4. oraz ukryty 5.=Jest agentem agenta pracującego w agencji

Skończcie już to pitolenie...

ale to jest Hydepark, więc o co ci chodzi?(nawet posty nie są naliczane)

a sprawa Baxa jest dość interesująca

Nie wiem czy ktoś zwrócił na to uwagę, ale http://www.bax.com.pl/

Bax sprzedaje nieruchomości w Lublinie!

Wiemy już:

Jak zarabia na życie.

Czym lata.

Jak prawdopodobnie wygląda.

Czym zajmuje się w wolnych chwilach.

Co teraz?

Pewnie to lewa firma do prania brudnych pieniędzy.

Wiemy już:Jak zarabia na życie.Czym lata.Jak prawdopodobnie wygląda.Czym zajmuje się w wolnych chwilach.Co teraz?

Co robi na forum?

Ktoś już podał rozwiązanie zagadki Bax to kierownik linii lotniczej o tej samej nazwie, gdzie są dowożone newsy dla Guru i givewaye.

A z tego wynika kolejna teoria spiskowa: Guru nie wymyśla newsów ...

A więc użytkownicy Portalu nie powinni już bezpodstawnie oskarżać guru o pisanie bloga na Portalu. Hmm, a co jeśli Bax i guru są wspólnikami? Bądź jeśli Bax zmusza guru do wstawiania JEGO newsów?

Albo, albo, albo Bax jest guru?!?!?!?!?!?

Kurde, kurde.

Co wtedy?

Strach o tym myśleć.

Co zrobią te wszystkie osoby które tak bardzo nienawidzą ich guru - "guru", kiedy dowiedzą się, że ich mentor tak na prawdę nie istnieje a to wszystko pisał Bax?