a co jeśli Bax jest forum? Baxocepcja?
Bax, kim jest?
Sugerujesz, że piszemy o Baxie na Baxie?
Możliwe i Bax sie znas śmieje ;_; co wtedy?
Siemka przeglądam ten temat od jego powstania a teraz postanowiłem podzielić się swoimi przemyśleniami więc: wiemy pare rzeczy o samym Bax'ie ale nie wiem nic o autorze tematu poza tym że:
1. Został zbanowany pare dni od stworzenia tematu.
2. Przeglądał lub wciąż przegląda użytkowników strony.
3. Konto na forum założym na pierwszy rzut oka po to by napisać o swoim odkryciu, ale po większym sastanowieniu pare osób wpadło na to że sam autor jest podejrzany ale nie wszczeł żadnych większych środków.
Podsumowując trzeba prześwietlić nie samego Bax'a a autora temtu ponieważ jest duże prawdopodobieństwo, że to właśnie Bax.
W takim razie zapraszam do stworzenia tematu "Autor tematu "Bax, kim jest", kim jest?"
To co wszyscy prznosimy się na nowy temat podany powyżej.
Bardzo skomplikowana sprawa, wciąż jest wiele niewiadomych.
BAX = Litera B jest 2 w alfabecie, A jest literą 1 w alfabecie, a litera X 22 (była do XIX w.). Gdy ustawimy je koło siebie dają nam liczbę: 2122
Jednak X w wyrazie BAX może równie dobrze oznaczać 10, czyli nasza liczba wynosi 2110.
Po wykonaniu odpowiednio zastosowanego odejmowania ujrzymy liczbę: 12, podejrzewam, że już niektórzy wiedzą o co chodzi. A jeżeli nie to czytajcie dalej.
Liczbę 12 poprzedza liczba 11, a liczba 12 poprzedza liczbę 13.
Zapisując je pod rząd dają one nam coś takiego: 111213. Nie uważacie, że ten ciąg znaków bardzo przypomina "Ciąg" Fibonacciego? Jednak prawidłowy wygląda tak: 11235813 itd...
Analizując badania Fibonacciego widzimy, że w naszej liczbie nie pasują dwie jedynki. Weźmy te dwie jedynki i wykonajmy na nich odpowiednie działania: Nie pasuje nam jedynka która jest trzecia i piąta. Przemnóżmy jedynki przez liczbę jaką kolejno stanowią( czyli przez 3 i 5).
3x1=3
5x1=5
Pomnóżmy je przez siebie co da nam 15, rozdzielmy to na dwie cyfry, czyli 1 i 5 dodajmy, wychodzi nam 6.
Wiemy, że słowo BAX może pochodzić z dwóch języków, azerskiego w którym oznacza "patrzeć" oraz z języka somalijskiego w którym znaczy "wyjście".
Przetłumaczmy naszą cyfrę "sześć" na oba w/w języki:
W azarskim = altı
W somalijskim = lix
Jednak języka somalijskiego nie bierzemy pod uwagę.
Wyraz "altı" napisany literami arabskimi wygląda tak: یﺕیﺍ, po wpisaniu tegoż i zajrzeniu w grafikę zobaczymy ponętną kozę:
Jednak niech nie zmylą was jej wdzięki, przyjrzyjmy się jej bardziej, szczególnie oczom to one mówią prawdę o kozach.
Po kilkunastokrotnym przybliżeniu widzimy coś takiego:
Nic, nie widać, powiększmy to najbardziej jak się da!
Po zastosowaniu technologi, które dla przeciętnego człowieka są niedostępne naszym oczom ukazuję się:
Matematyka nie kłamie.
NEWS z WP
"Bax nie istnieje"
WIEDZIAŁEM, ŻE TO GURUUUU! Dziękujemy Ci KeiS za rozwikłanie tej zagadki.
Czyli można już zamknąć
A co jeśli Bax to 2 konto jakiegoś aktywnego przyjaciela??
Obstawiam Avitusa.
Zauważyliście, że Xaorus został zbanowany?
Ciekawe czyja to sprawka.
Zauważyliście, że Xaorus został zbanowany?Ciekawe czyja to sprawka.
Jak wcześniej powiadałem,Bax może być agentem agenta w agencji.
Znaleźli coś na Xaorusa i bum.
Dlaczego Xaorus najlepszy Wideomaker dostał bana? Może Bax nasłał agentów żeby shakowali te forum i go zbanowali.
Pewnie wiedział kto to te Bax... Ale Bax był szybszy. Szkoda go, a bym mieli rozwiązanie zagadki.
Ja ostatnio słyszałem, że Xaorus nie zgadzał się w jakiejś kwestii z guru (wyżej są poszlaki wskazujące na to, że to właśnie guru jest Baxem) a tutaj Xaorus dostaje bana... to wszystko układa się w całość. Puzel po puzelu. Jednak brakuję nam twardych dowodów.
Ja ostatnio słyszałem, że Xaorus nie zgadzał się w jakiejś kwestii z guru (wyżej są poszlaki wskazujące na to, że to właśnie guru jest Baxem) a tutaj Xaorus dostaje bana... to wszystko układa się w całość. Puzel po puzelu. Jednak brakuję nam twardych dowodów.
Skazałeś nas wszystkich na to.
Dzięki
Skąd wiecie, że BAX to mężczyzna?
pytanie powinno brzmieć : Skąd wiecie, że BAX to człowiek?
Skazałeś nas wszystkich na to.Dzięki
Przepraszam.
Serio Xaorus dostał bana? Ten Xaorus,złote dziecko zakonu jutrzenki świtu,pełen blasku jedyny,nietykalny znawca świata wirtualnego, mistyk i znawca kodu zero-jedynkowego?To niemożliwe.Na pewno to sprawka Bax'a,Bax musi być agentem obcego wywiadu,prawdopodobnie Rosyjskiego.Smoleńsk,awaria reaktora atomowego w Czarnobylu,atak na World Trade Center,Rosyjscy separatyści na wschodzie Ukrainy,efekt cieplarniany...czy to wszystko przypadek?Nie sondze .