Bax, kim jest?

a co jeśli Bax jest forum? Baxocepcja?

Sugerujesz, że piszemy o Baxie na Baxie?

Możliwe i Bax sie znas śmieje ;_; co wtedy?

Siemka przeglądam ten temat od jego powstania a teraz postanowiłem podzielić się swoimi przemyśleniami więc: wiemy pare rzeczy o samym Bax'ie ale nie wiem nic o autorze tematu poza tym że:

1. Został zbanowany pare dni od stworzenia tematu.

2. Przeglądał lub wciąż przegląda użytkowników strony.

3. Konto na forum założym na pierwszy rzut oka po to by napisać o swoim odkryciu, ale po większym sastanowieniu pare osób wpadło na to że sam autor jest podejrzany ale nie wszczeł żadnych większych środków.

Podsumowując trzeba prześwietlić nie samego Bax'a a autora temtu ponieważ jest duże prawdopodobieństwo, że to właśnie Bax.

W takim razie zapraszam do stworzenia tematu "Autor tematu "Bax, kim jest", kim jest?"

To co wszyscy prznosimy się na nowy temat podany powyżej. :)

Bardzo skomplikowana sprawa, wciąż jest wiele niewiadomych.

BAX = Litera B jest 2 w alfabecie, A jest literą 1 w alfabecie, a litera X 22 (była do XIX w.). Gdy ustawimy je koło siebie dają nam liczbę: 2122

Jednak X w wyrazie BAX może równie dobrze oznaczać 10, czyli nasza liczba wynosi 2110.

Po wykonaniu odpowiednio zastosowanego odejmowania ujrzymy liczbę: 12, podejrzewam, że już niektórzy wiedzą o co chodzi. A jeżeli nie to czytajcie dalej.

Liczbę 12 poprzedza liczba 11, a liczba 12 poprzedza liczbę 13.

Zapisując je pod rząd dają one nam coś takiego: 111213. Nie uważacie, że ten ciąg znaków bardzo przypomina "Ciąg" Fibonacciego? Jednak prawidłowy wygląda tak: 11235813 itd...

Analizując badania Fibonacciego widzimy, że w naszej liczbie nie pasują dwie jedynki. Weźmy te dwie jedynki i wykonajmy na nich odpowiednie działania: Nie pasuje nam jedynka która jest trzecia i piąta. Przemnóżmy jedynki przez liczbę jaką kolejno stanowią( czyli przez 3 i 5).

3x1=3

5x1=5

Pomnóżmy je przez siebie co da nam 15, rozdzielmy to na dwie cyfry, czyli 1 i 5 dodajmy, wychodzi nam 6.

Wiemy, że słowo BAX może pochodzić z dwóch języków, azerskiego w którym oznacza "patrzeć" oraz z języka somalijskiego w którym znaczy "wyjście".

Przetłumaczmy naszą cyfrę "sześć" na oba w/w języki:

W azarskim = altı

W somalijskim = lix

Jednak języka somalijskiego nie bierzemy pod uwagę.

Wyraz "altı" napisany literami arabskimi wygląda tak: یﺕیﺍ, po wpisaniu tegoż i zajrzeniu w grafikę zobaczymy ponętną kozę:59459147942776030108.jpg

Jednak niech nie zmylą was jej wdzięki, przyjrzyjmy się jej bardziej, szczególnie oczom to one mówią prawdę o kozach.

Po kilkunastokrotnym przybliżeniu widzimy coś takiego:

T7WjBOw.jpg

Nic, nie widać, powiększmy to najbardziej jak się da!

Po zastosowaniu technologi, które dla przeciętnego człowieka są niedostępne naszym oczom ukazuję się:

Matematyka nie kłamie.

NEWS z WP

"Bax nie istnieje"

WIEDZIAŁEM, ŻE TO GURUUUU! Dziękujemy Ci KeiS za rozwikłanie tej zagadki.

Czyli można już zamknąć

A co jeśli Bax to 2 konto jakiegoś aktywnego przyjaciela??

69311c75_mother-of-god-super-troopers.jp

Obstawiam Avitusa.

Zauważyliście, że Xaorus został zbanowany?

Ciekawe czyja to sprawka.

Zauważyliście, że Xaorus został zbanowany?Ciekawe czyja to sprawka.

Jak wcześniej powiadałem,Bax może być agentem agenta w agencji.

Znaleźli coś na Xaorusa i bum.

Dlaczego Xaorus najlepszy Wideomaker dostał bana? Może Bax nasłał agentów żeby shakowali te forum i go zbanowali.

Pewnie wiedział kto to te Bax... Ale Bax był szybszy. Szkoda go, a bym mieli rozwiązanie zagadki.

Ja ostatnio słyszałem, że Xaorus nie zgadzał się w jakiejś kwestii z guru (wyżej są poszlaki wskazujące na to, że to właśnie guru jest Baxem) a tutaj Xaorus dostaje bana... to wszystko układa się w całość. Puzel po puzelu. Jednak brakuję nam twardych dowodów.

Ja ostatnio słyszałem, że Xaorus nie zgadzał się w jakiejś kwestii z guru (wyżej są poszlaki wskazujące na to, że to właśnie guru jest Baxem) a tutaj Xaorus dostaje bana... to wszystko układa się w całość. Puzel po puzelu. Jednak brakuję nam twardych dowodów.

deathnote.jpg

Skazałeś nas wszystkich na to.

Dzięki :(

Skąd wiecie, że BAX to mężczyzna?

pytanie powinno brzmieć : Skąd wiecie, że BAX to człowiek?

Skazałeś nas wszystkich na to.Dzięki

Przepraszam.

Serio Xaorus dostał bana? Ten Xaorus,złote dziecko zakonu jutrzenki świtu,pełen blasku jedyny,nietykalny znawca świata wirtualnego, mistyk i znawca kodu zero-jedynkowego?To niemożliwe.Na pewno to sprawka Bax'a,Bax musi być agentem obcego wywiadu,prawdopodobnie Rosyjskiego.Smoleńsk,awaria reaktora atomowego w Czarnobylu,atak na World Trade Center,Rosyjscy separatyści na wschodzie Ukrainy,efekt cieplarniany...czy to wszystko przypadek?Nie sondze :ph34r:.