Kedzior, ja gram juz miesiąc i nadal nic nie kupiłem, lvl 50+ procz podstawowej wersji gry ofc !
Na spoty jezdze wozem, drop zbieram sam itp. Faktycznie cash shop jest i daje on ułatwienia, można by powiedziec ze gra w jaki lekki sposob wymusza na tobie kupno takich pierdoletek bo ulatwiaja one zycie ale nie sa konieczne !
Nalezy równiez zauwazyc ze gra z czegos musi sie utrzymywac i zarabiac, a to jest chyba jedyna gra ktora tak zapierdziela z kontentem by dogonic Azjatow.
To jest typowy model F2P, niedługo będzie trzeba kupić gre za 50euro, będą wszędzie płatne DLC i jeszcze będzie item shop, bez którego będzie ciężko cokolwiek osiągnąć, przez matoły takie jak TY.
Miałem ochotę kupić sobie, bo co to jest 120 zł, ale jak wyciągają łape po więcej i mam ograniczony content ( wiem, ze da się obejść bez petów itd, ale wciąż jesteś w jakiś sposób ograniczony! ) to ja dziękuję bardzo.
Już wolałbym abonament, gdybym miał dostęp do CAŁEGO contentu, gdzie wszystko możesz sobie za golda kupić.
Jakoś gry, typu GW ( kiedyś ) i inne sobie radziły i nieźle prosperowały...
Idealnym przykładem jest chyba silkroad, tam też tak było na początku, bez petów dało się żyć itd. ale sami sobie zobaczcie co się potem z tą grą stało ( zabiła pazerność joymaxu ) - tej grze wróżę to samo.