BD pass

Siemcia, chciałbym zobaczyć jak mój sprzęcior uradzi gierke i czy faktycznie jest taka dobra jak o niej piszą,a nie ukrywam szkoda mi wyrzucić 120 zł żeby nagle okazało się, że słabo śmiga. Kiedyś juz popelniłem ten błąd przy premierze Tery i starym PC.

Także jak ktoś by miał guest passa to chętnie przyjme.

email : wofb1994@gmail.com

Jak pózniej bym zakupił swój egzeplarz moge zapewnic, że guesta moge zwrócić.

edit po dyskusji na dole juz sam nie wiem czy mozna grac za te 30 Euro czy trzeba 60

edit 2 w przypadku otrzymania GP zedytuje posta

120zl?

60e kosztuje gra, chyba ze bedziesz latal bez petow, ktore podnosza dropa ale to takie slabe rozwiazanie....

;) podaj ustawienia swojego peceta to Ci od razu odpowiem ^_^

60e? Ta gra kosztuje 240 złoty?Oo

tzn. pudelko mozesz kupic za 30/50 euro, ale

gra ma cash shop, potrzebujesz min. 3 pety to 30 euro+30 euro za pudelko to 60 euro.

To jest min. min. a prawda taka ze pozniej to 15 euro musisz jeszcze minimalnie na udzwig wylozyc. Finansowo, wzgledem wymagan (spec. kompa) gra jest dla NA/EU(przy czym raczej tych krajow gdzie sie zarabia w euro).

W polsce tez, zaden problem jak masz srodki na gre.

Weź kędzior nie słuchaj tych bzdur.

Nie wiem quaku why sobie ubzdurales ze "musisz" miec pety .... W gildi mam ludzi bez petow ( tak na levelach 52+ ) i jakos nikt nie narzeka ... To ze tobie wydaja sie niezbedne nie znaczy ze all musza je miec ... Skoncz juz z tymi petami bo pod kazdym postem tylko jeczenie ze "bez petow grac sie nie da lub do party cie nie wezma " co jest totalnym bulshitem...

Weź kędzior nie słuchaj tych bzdur.

Czyli kolega wyzej nie ma racji? bo juz mi sie odechcialo przez niego kupowac jak mam tyle na gre w ydawac :P

Czyli kolega wyzej nie ma racji? bo juz mi sie odechcialo przez niego kupowac jak mam tyle na gre w ydawac 

Kedzior, ja gram juz miesiąc i nadal nic nie kupiłem, lvl 50+ procz podstawowej wersji gry ofc !

Na spoty jezdze wozem, drop zbieram sam itp. Faktycznie cash shop jest i daje on ułatwienia, można by powiedziec ze gra w jaki lekki sposob wymusza na tobie kupno takich pierdoletek bo ulatwiaja one zycie ale nie sa konieczne !

Nalezy równiez zauwazyc ze gra z czegos musi sie utrzymywac i zarabiac, a to jest chyba jedyna gra ktora tak zapierdziela z kontentem by dogonic Azjatow.

A woz normalnie za pieniadze w grze? A po co z ciekawosci wozem sie jezdzi na spoty?

A woz normalnie za pieniadze w grze? A po co z ciekawosci wozem sie jezdzi na spoty?

Wóz kupujesz u stajennego za silvery w grze. A wóz się przydaje dlatego, bo postać ma ograniczony udźwig, więc aby nie schodzić ze spota co godzine przydaje się wóz, który postawisz sobie obok spota i załadujesz wszystkie itemy, które wydropiłeś.

Kedzior, ja gram juz miesiąc i nadal nic nie kupiłem, lvl 50+ procz podstawowej wersji gry ofc !

Na spoty jezdze wozem, drop zbieram sam itp. Faktycznie cash shop jest i daje on ułatwienia, można by powiedziec ze gra w jaki lekki sposob wymusza na tobie kupno takich pierdoletek bo ulatwiaja one zycie ale nie sa konieczne !

Nalezy równiez zauwazyc ze gra z czegos musi sie utrzymywac i zarabiac, a to jest chyba jedyna gra ktora tak zapierdziela z kontentem by dogonic Azjatow.

To jest typowy model F2P, niedługo będzie trzeba kupić gre za 50euro, będą wszędzie płatne DLC i jeszcze będzie item shop, bez którego będzie ciężko cokolwiek osiągnąć, przez matoły takie jak TY.

Miałem ochotę kupić sobie, bo co to jest 120 zł, ale jak wyciągają łape po więcej i mam ograniczony content ( wiem, ze da się obejść bez petów itd, ale wciąż jesteś w jakiś sposób ograniczony! ) to ja dziękuję bardzo.

Już wolałbym abonament, gdybym miał dostęp do CAŁEGO contentu, gdzie wszystko możesz sobie za golda kupić.

Jakoś gry, typu GW ( kiedyś ) i inne sobie radziły i nieźle prosperowały...

Idealnym przykładem jest chyba silkroad, tam też tak było na początku, bez petów dało się żyć itd. ale sami sobie zobaczcie co się potem z tą grą stało ( zabiła pazerność joymaxu ) - tej grze wróżę to samo.

Siemcia, chciałbym zobaczyć jak mój sprzęcior uradzi gierke i czy faktycznie jest taka dobra jak o niej piszą,a nie ukrywam szkoda mi wyrzucić 120 zł żeby nagle okazało się, że słabo śmiga. Kiedyś juz popelniłem ten błąd przy premierze Tery i starym PC.

Także jak ktoś by miał guest passa to chętnie przyjme.

email : wofb1994@gmail.com

Jak pózniej bym zakupił swój egzeplarz moge zapewnic, że guesta moge zwrócić.

edit po dyskusji na dole juz sam nie wiem czy mozna grac za te 30 Euro czy trzeba 60

edit 2 w przypadku otrzymania GP zedytuje posta