Hej, chcę zakupić BD ponieważ pograłem już na guest passie i gra mi się spodobała. Jedyny problem jest, że nie ogarniam całej mechaniki gry na początku. Jest jakaś gildia, która chętnie przyjmie nooba i pomoże wejść do gry?:) Liczę, że gra będzie lepsza niż WoW ;p
BD Pomocy?
Zastanów się bardzo dobrze... piszę to dlatego iż wspomniałeś o WoWie... w BDO nie uświadczysz rajdów a na fieldbosy długo nie pójdziesz. Jeśli liczysz na rajdy czy inne instancje to się zawiedziesz bo ich tutaj nie ma.
Grę można porównać z mechaniką lvlowania i zarabiania do starych gier typu L2, podobna też mechanika jest przy wojnach.
Questy to nie źródło expa, questa nie robisz dla expa z questa, bo go nie ma, quest jest po contrybucje, po skillpointy i czasami inne nagrody.
Pełno tu craftu, zbieractwa, handlu, łowienia, exploracji. Gra zajmuje w każdym aspekcie godziny i to gry 24/24 jak nie samemu to na AFK. Kompa resetuje raz w tygodniu jak gra jest resetowana w czasie maintenance, tak samo jak zamykanie gry, u mnie gra jest 24/24 odpalona.
właśnie o taką grę mi chodzi
właśnie o taką grę mi chodzi
Zapraszam do nas - Gildia Khorinis!
Wbij do mnie jutro na stream to pogadamy - https://www.twitch.tv/ulferus
bądź od radu właź na TS - podałem ci w prywatnej wiadomości
Hej, chcę zakupić BD ponieważ pograłem już na guest passie i gra mi się spodobała. Jedyny problem jest, że nie ogarniam całej mechaniki gry na początku. Jest jakaś gildia, która chętnie przyjmie nooba i pomoże wejść do gry?:) Liczę, że gra będzie lepsza niż WoW ;p