BD Wymagania

Witam, mój komputer posiada następujące parametry:

GTX 650 Ti

i5 4690K

8GB RAM

Zastanawiam się czy będę mógł grać w Black Desert bez większych lagów, wiadomo że w mieście gdzie będzie dużo ludzi fps będą mocno spadać, chodzi mi o płynną grę np. podczas walki

Spokojnie dasz rade możne nie na high ale problemow raczej nie będzie.

Nie zależy mi żeby grać na najwyższych ustawieniach, wystarczy mi żeby gra w miarę wyglądała ale płynność na pierwszym miejscu : )

Osobiście myślę że na med/high powinno ładnie działać. A na mass pvp, każdy schodzi z ustawień, więc spokojnie.

Ja tez jestem tego zdania, nie powinno być żadnych problemów

Podłączam się do pytania, ale ja z kolei od drugiej strony. Pójdzie mi na minimalnych w tych stałych 30 fpsach? Oto moja konfiguracja:

- GTX 260
- Intel core 2 Quad Q9300
- 4 gb ramu

Zastanawiam się nad kupnem wersji EU, ale jeśli będzie chodziło tak jak B&S, to podziękuję. Słyszałem, że ma dobrą optymalizację, więc na razie robię sobie złudną nadzieję, że jednak coś da się z tego sprzętu jeszcze da wycisnąć. W następnym tygodniu ściągnę sobie rosyjską wersję i sam przetestuję... no chyba, że nie będzie sensu.
Co sądzicie? Gra ktoś na podobnym sprzęcie? :P

znajdz sobie guest passa i przez tydzien pograsz sobie na naszej wersji

Witam, mój komputer posiada następujące parametry:

GTX 650 Ti

i5 4690K

8GB RAM

Zastanawiam się czy będę mógł grać w Black Desert bez większych lagów, wiadomo że w mieście gdzie będzie dużo ludzi fps będą mocno spadać, chodzi mi o płynną grę np. podczas walki