BDO jaka wersja

Witam, chce zakupić bdo ( grałem triala) i zastanawiam się która opcje wybrać za 29.99 euro czy 49.99 i jakby ktoś mógłby mi sensownie wytłumaczyć zalety opcji za 49.99 pozdro

Z tego co się przewijalo w tematach to najlepiej opcje za 9.99 euro, a jak chcesz wydać na grę 50 euro to spoko, ale lepiej zrobisz jak kupisz ja za 40 PLN a resztę wydasz na konkretne rzeczy z IS . Sam gram już chwilę i zakupiłem wersje za 9.99 a za resztę budżetu który mogłem przeznaczyć na "packa" kupiłem sobie pety które nie oszukujmy się są nieodłącznym elementem tej gry.

podbijam wypowiedź wyżej, nie opłaca się kupować droższych wersji, no chyba, że masz tyle pieniędzy, że w sumie Ci to obojętne co dostaniesz z pakietem, bo zawsze możesz wydać kolejne 200 zł na bardziej wartościowe pierdółki z IS. bierz ten za 10 ojro i to, co Ci zostanie, wydaj w itemshopie

Potwierdzam tych co wyżej, już lepiej kupić tańszą wersję a jak będziesz chciał to sobie doładujesz potem perły i kupisz co będziesz chciał

Witam, chce zakupić bdo ( grałem triala) i zastanawiam się która opcje wybrać za 29.99 euro czy 49.99 i jakby ktoś mógłby mi sensownie wytłumaczyć zalety opcji za 49.99 pozdro