Siema wszystkim. Mam ochote zacząć grać w BDO jednak niewiem na którą z klas się zdecydować... spodobał mi się Berserker, Tamer, Sorc no i Wizard/Witch która z tych postaci będzie najlepsza na początek (expienie, lub jakiś drop dla zarobku etc.) ? i z którą bedzie łatwiej w late game? Chętnie dołącze do jakiejś gildii, lub pogram z kimś co mógłby mi co nieco o grze powiedzieć
BDO która postać
zacznij nimi grać, każda postać jest inna na początku a inna po 56lvlu. Do tego dochodzą inne rzeczy. Nie da się komuś powiedzieć, noo ta postać Ci będzie pasować. Podobają Ci się całkiem różne od siebie postacie pod każdym względem, czyli rozstrzał ma niemiłosierny... i tak alty się robi po energię i nie tylko więc proponuję po prostu pograj, obecnie wbicie 56 to kwestia godzin ...
Wybralem witch jakies tipy dla niej? I mam jeszcze pytanie w sprawie questow. Robic tylko questy ktore dostane od duszka czy trzeba biegac gdzies po miescie i zbierac misje?
Od duszka i all żółte.. Możesz ominąć questy ale będziesz musiał i tak kiedyś wrócić do nich.
Siema wszystkim. Mam ochote zacząć grać w BDO jednak niewiem na którą z klas się zdecydować... spodobał mi się Berserker, Tamer, Sorc no i Wizard/Witch która z tych postaci będzie najlepsza na początek (expienie, lub jakiś drop dla zarobku etc.) ? i z którą bedzie łatwiej w late game? Chętnie dołącze do jakiejś gildii, lub pogram z kimś co mógłby mi co nieco o grze powiedzieć