Witam, jak pewnie nie ciężko się domyśleć, połakomiłem się na darmowa kopie gry na Steam. Jak to bywa z moim szczęściem, oczywiście nie obyło się bez dodatkowych problemów. Już tłumaczę o co chodzi. A więc po zainstalowaniu gry oraz jej uruchomieniu pojawia się logo gry i ładowanie antycheata. Jednak gdy ow antycheat się załaduje, pojawią się czarne okno i gra zamiast się uruchomić po ok. 2/3 sekundach crashuje do pulpitu (brak jakiegokolwiek błędu). Szukałem rozwiązania problemu w internecie i okazuje się że nie jestem jedyny który ma, bądź miał ow problem. Rozwiązań jest niby sporo, ale albo nie działają, albo wymagają grzebania w plikach gry, których ja nie mogę znaleźć u sb na kompie, np. bdo.bat. Czy ktoś z tego forum również miał taki problem i wie jak się go pozbyć? Z góry dziękuję za wszelką pomoc.
BDO Steam - problem
Trzeba po prostu poczekać, powinni dzisiaj jakiegoś Fix’a dać, bo ogólnie to przenoszenie nie obyło się bez błędów. Po 40 godzinnej przerwie technicznej nie można się zalogować i dużo osób ma właśnie różne błędy.
Aha, tyk myślałem że może to mieć związek z przenosinami. No nic trza czekać, prawdę mówiąc i tak nie jestem przekonany czy BDO będzie w mare płynnie chodzić na moim złomie. Poczekamy, zobaczymy.
Dziękuję bardzo za odpowiedź.
Czyli ta garstka osób online na steam czeka na fixa?
tu fix, zajebalem z reddita, bo też mi się to ścierwo nie włączało
HALYNA JAK NAPRAWIC TEGO BLACK DESERTO ZEBY SIE ODPOLIŁ? (fix) - Gry mmo / Black desert - Forum o grach MMO / MMORPG / MOBA
No nie zauważyłem jak to pisałem, że serwery już Online. O której włączyli? Bo siedziałem do późna i też nie mogłem wbić.