BDO (szukam kogos do wspolnej gry)

Witam. Jak w temacie, szukam kogos do wspolnej przygody w bdo. Na ta chwile gram z kolega, z ktorym postanowilismy wrocic do gry. Jezeli o nas chodzi mam 26 lat kolega 23) korzystamy z TS3 (mamy wlasny kanal nie tylko pod bdo, grywamy tez w inne gry). Moze to byc osoba zielona albo doswiadczona bez roznicy, wazne zeby byly checi na rozwoj postaci i mile spedzony czas.

Pozdrawiam.

bump

jeśli discord wchodzi w grę to mogę zagrać, żal mi rotować na starszą platformę, ale wierzę, że są jakieś klany co się jeszcze nie przeniosły więc, możecie zawsze poszukać gildii na ts

Niestety discord odpada. wszyscy nasi znajomi korzystaja z ts3. raczej nie bd zmieniac :stuck_out_tongue:

Szukamy dalej 2-3 osob to stalej grupy :wink:

Może jestem " zbyt nowoczesna" ale naprawdę? Przez to, że ktoś/gildia używa discorda albo tsa skreśla się go/ich na starcie? To może jeszcze zacznijmy rozgraniczać osoby grajace na padzie od tych co grają na klawiaturze?
Żeby nie było posiadam oba komunikatory i jakoś nie mam problemu z ich włączaniem. I tak gram w bdo jak narazie w martwej gildii, która używała discorda.
Edit: Może w takim razie poszukajcie sobie gildii? Codziennie gdy jestem w grze widzę jak na czacie ogłasza się wiele polskich klanów…

Nie chodzi o to ze skreslamy tylko siedzenie na disco. na ciaglym afku mija sie z celem. Siedzeimy na tsie bo jak pisalem gramy w rozne gry i wszyscy nasi znajomi siedza tez na tsie dlatego kolejny komunikator tylko po to zeby siedziesz na nim afk jest nie potrzebny.

??

Co do gildii nie jest nam potrzebna jak narazie gramy zgrana ekipa 7-osob 58-60 lvle. a kiedys moze zalozymy swoja 4fun.

bump.

bump.

bump.

bump.

Mam zamiar od jutra wrócić do gry po sporej przerwie i szukam kogoś z kim mógłbym na spokojnie pograć i pogadać,tylko że chciałbym wystartować od nowa jakąś nową postacią.Nadam się ? ;D

Oczywiscie akurat trafiles ze ja sie zastanawiam nad zmiana tez ale jeszcze nie jestem pewien a znajomy wczoraj zmnienil na wyczekiwanego Lhan’a chyba dobrze napisalem. xd zaraz wysle Ci tsa na pw. mozesz wbic to sobie pogadamy :slight_smile:

bump.

Jak to nadal aktualne to się zgadzam bo sam szukam kogoś do wspólnej gry , mam 50 poziom i 22 lata i jeśli to “ts” to team speak to też go używam