@GrubaZadyma Nie zeby cos ale to chyab naturalne w grze natsawionej na open world pvp ze "silniejszy" trzyam spot ? Wiec co w tym dziwnego ?
BDO ToxicTeam [Alustin]
@GrubaZadyma Nie zeby cos ale to chyab naturalne w grze natsawionej na open world pvp ze "silniejszy" trzyam spot ? Wiec co w tym dziwnego ?
No właśnie dla nie których nie bo tutaj jadą po tej Gildii ludzie którzy nie potrafią tego przeboleć.
Pamietaj nie wazne jak mowia wazne ze mowia Po za tym jest jedna zasada ktora zauwazylem po paru latahc granai w rozne tytuly "jezeli sa PL gildie ktore placza i maja zale do innej gildi to znaczy ze ta gildia musiala im niezle nakopac i to nie raz " . Nikt by nie plakal na teamt gildi ktora nic nie znaczy czyz nie Wiec jak dla mnie taka negatywna reklama jest na plus Bo wiem ze taka gildia musiala cos osiagnac ze czlownkowie inych maja "zale i bol d*py" ... Zawsze tak bylo jezlei jakas gildia polska byla top to pozostale rzucaly sie na nia probujac oczernic.
Talar Ciebie to już fantazja poniosła po całości, nie twierdze że Toxiki to słaba gildia, ale nie jest taką jaką ją wszędzie opisują. Mimo wszystko Twoja teoria ma jakieś ziarnko prawdy. Toxiki to bajkopisarze i tyle w tym temacie. Kwestia tego czy ludzie uwierzą mi czy im. Dodatkowo od jakiegoś czasu udzielasz się i widzę że trzymasz ich stronę więc naturalne również jest że będziesz negował, i próbował oczernić fakty ludzi takich jak ja wiedzących co stoi za nazwa Toxic Team.
Nie stoje za niczyja strona poprostu z doswiadczenia wiem ze skoro tyle gildi i ludzi ma zale to dana gildia musi cos znaczyc bo no name nikt sie nie przejmuje Nie oczerniam nikogo tylko jak widzialem ktos plakal bo Toxici nie chcialy sie podzielic spotem .. No sry ale to gra pvp wiec co w tym dziwnego ? Jezeli ktos ma zale o cos takiego no to nie mam pytan. I tylko na ten temat sie wypowiedzialem ... A czy klamia czy nie nie moja sprawa .. Nie wnikam dalej na tym zakonczymy ^^
" grają ale jesteśmy najsilniejszym polskim community przybyłym z serwera Alustin" Czym wy jesteście ? HA ? Właśnie o takim bajkopisaniu mówiłem ! To prawdziwa natura toxi team !
To teraz proszę o argumenty dlaczego "NIE". Natomiast ja napiszę dlaczego możemy tak uważać. Jako pierwsi zdobyliśmy terytorium, które udawało nam się nawet obronić. Mieliśmy słonika. Na node warach nigdy nie przegraliśmy z gildią, która głównie była nam przeciwna czyli XT. Dodatkowo odchodząc od XT byliśmy uważani przez wielu członków tej gildii jako gracze drugiej kategorii, więc uważam, że jeśli potrafimy im dorównać to już jest dla nas mega osiągnięcie (tak, to jest główny powód odejścia). Nie wiem dokładnie jakie w ogólnym rozrachunku są wyniki w ogólnych warach bo były dość często kasowane i wznawiane, ale wydaje mi się, że w najgorszym wypadku jest po równo. Reszta polskich gildii nie dawała na serwerze większych wyzwań. No chyba, że macie inne zdanie. Chętnie posłucham. Należymy także do jednego z najsilniejszych sojuszy, który sukcesywnie podbijał terytoria i stawiał opór najsilniejszej gildii na serwerze (Sovereign - moje zdanie). Co moim zdaniem też jest sporym sukcesem.
Po merge serwerów na mapie świata można już znaleźć 4 tagi Toxic Team. Czyli nadal na fali. Zobaczymy czy teraz uda nam się pokazać naszą siłę. Na pewno będzie można spotkać nas na node i siege !
Każdy może mieć inne zdanie. Ja uważam, że moja gildia była najsilniejszym polskim community na serwerze. Mogę nawet znaleźć czyny, które mogą poprzeć moje słowa. Osiągnęliśmy bardzo dużo. Pniemy się do przodu. Zamiast pisać mi, że jesteśmy bajkopisarzami to napisz mi dlaczego nie mogę tak uważać. Proszę bez kłamstw, że coś z tego co napisałem jest nie prawdą.
Słoń czy gh to akurat nie jest osiągnięciem, czemu tylko nie napiszesz w jaki sposób zdobyliście ten "pierwszy zamek", którym się tak szczycie :D?
Fakt możecie tworzyć najsilniejszy sojusz przyznaję rację, nie wiem jak wygląda teraz sytuacja z zamkami mało miałem czasu aby się przyglądać aczkolwiek wasz pierwszy zamek był po prostu kupiony i oddawaliście kasę final warze Sam osobiście nawet Wam trochę w tym przeszkadzałem więc mi tutaj nie ściemniaj już z tym zamkiem ok Zresztą gdyby właśnie nie wasz sojusz to byście tego zamku nie mieli sami jesteście słabi nie oszukujcie się.Więcej rozpisywać się nie będę bo sensu to nie ma po prostu naginacie fakty tak aby rzeczywiście udowodnić iż jesteście najsilniejsi z polskiego community. Przyznaj mi chociaż rację. że przegrywaliście większość wojen z XT i przyznaj mi rację z punkty na wojnach nabijaliście na niższych lvlach a jak były większe potyczki to dostawaliście omłot chociaż nie zawsze ale bardzo często !
Pierwszy zamek zdobyliśmy w walce. Po to mamy sojusz, żeby wspólnie wygrywać. Nie był kupiony. Sojusz natomiast wynajął gildię najemną aby nam pomogli, a poprzez final wary płaciliśmy im ( płaciliśmy gildii najemnej za pomoc, a nie jak ty piszesz kupowaliśmy zamek - to i tak się nam wielokrotnie zwróciło) Nie pamiętam dokładnie kto, ale oprócz naszych 4 gildii (sojusz+najemnicy) mieliśmy jeszcze wrogów wtedy. Ostatnimi czasy to my byliśmy najsilniejszą gildią w sojuszu. Teraz Fanatycy się połączyli z innymi gildiami i wyszli na prostą to pewnie oni stanowią główną siłę. Taka jest polityka gry. Głównym wyznacznikiem siły gildii jest ilość graczy jaka stawia się na bitkach. Wiesz chociaż czemu my jesteśmy w tym sojuszu, a nie wy ? Wiesz, że wasi przywódcy też dążyli, żeby zając nasze miejsce ?
Wojna kieruje się swoimi regułami. Nie mów mi, że wy nie zabijaliście niższych lvli, że nie atakowaliście pojedynczych graczy na bossach. Robiliście to tak jak i my. Byłem na wielu wygranych wojnach z XT ale na pewno były też przegrane. Jaki jest bilans ? Tego nie wiem. Dlatego lepszym wyznacznikiem są walki node/siege. Wiele razy wojna była cofana i wznawiana. Obie gildie miały swoje wzloty i upadki w aktywności jak i jakość graczy. Aktualnie w zakładce wojny (u nas) jest 115/60 dla nas. I co z tego ? Żaden wyznacznik. U nas nikt nigdy się tym nie kierował. Nie przyznam Ci racji bo uważam, że jesteśmy od was dużo silniejsi. To przez politykę Hazune nastąpił rozłam.
Wy niby macie być tym silniejszym community ? Jeśli tak to marnie wypadamy na tle międzynarodowym. Nawet po połączeniu z RL.
Zauważ także, że oceniasz nas. Piszesz na forum, że kłamiemy. Jak nie na oficjalnym to tutaj. Jaki to jest nas poziom kultury. Tylko dlatego, że masz ból d*py. Czujesz jakąś wewnętrzną nienawiść zamiast zdrowo rywalizować z nami w grze. Napisałem już wcześniej, ale jeszcze raz powtórzę, żeby utknęło w pamięci. Uważam, że Toxic Team jest najsilniejszym polskim community przybyłym z ALUSTINA, jeżeli się z tym nie zgadasz pokaż co potrafisz/potraficie w grze, nie na forum. Bo równie dobrze ja mogę stwierdzać jakie to WY bajki piszecie o nas, o waszych osiągnięciach, o tym jacy to wy nie jesteście źli. Ale po co ? Ja piszę to co przeżyłem z Toxicami. Jeżeli z twojej strony wyglądało to inaczej. To trudno. Jednak nie siedziałeś z nami na tsie, nie przeżywałeś tego co my. Piszesz tylko wyłącznie jako widz. Jako nieszczęśnik, któremu zaleźliśmy za skórę. Idź wylewaj płacze w swoim temacie na forum. Nie w naszym. Okaż chodź odrobinę kultury.
Nie utożsamiaj mnie z Xeno, piszę tutaj jako wolny gracz bez wpływu kogo i kiedy reprezentuje. Nie możesz się uważać za najsilniejsze polskie community bo bez swojego sojuszu to jesteście nikim Nie mam do Was pretensji że taki sojusz macie i że zdobywacie zamki. Szczycisz się po prostu czymś co nie wypracowałeś sam tylko pomogło Ci wym 3 czy 4 inne gildię a o to właśnie mi chodzi. Podkręcasz fakty chociaż sami nic nie osiągnęliście Powiem Ci szczerze jakby wszystkie pozostałe gildie polskie zrobiły sojusz i lojalnie stawiły by się na nodzie to nic by z tego waszego sojuszu nie zostało równie dobrze mogę to w taki sposób pisać. Wg jak możesz mieć czelność powiedzieć, że jesteś polskim community robiącym dobrze dla niemca....
Powiem tak aby więcej już nie prowadzić tej rozmowy donikąd bo to i tak sensu nie ma. Od dziś będę zbierał materiały i kiedyś wam to wszystko na tacy wyłożę
POZDRAWIAM
Może i jesteś wolnym graczem ale nastawionym pro XT, czyli jednak jakiś wpływ nastąpił. Bez naszego sojuszu również spokojnie dalibyśmy radę RLXT czy HH. Dodatkowo jak już wcześniej pisałem byliśmy testowani militarnie przed dołączeniem do sojuszu (tak samo XT) i fanatycy oraz vikingowie woleli współpracować z nami. Moim zdaniem to świadczy trochę o nas. Taka ta gra jest, że w dużej mierze liczy się polityka. Inne gildie także szukają sprzymierzeńców. XT w ostatniej bitce przed merge zaatakowało nas wraz z Sovereign. Jakby dało się realnie utworzyć polski sojuszu to czemu myślisz, że nie bylibyśmy jego częścią ? Bo mamy złe stosunki z XT ? Może to oni by nie należeli do tego składu. Powiem Ci, że nie doceniasz naszego sojuszu, który mógłby spokojnie rywalizować z takim polskim sojuszem.
Jak ty nawet nie wiesz jakie narodowości wchodzą w skład gildii z sojuszu. Bo jeżeli twierdzisz, że Vikings on Shrooms to niemiecka gildia to muszę wyprowadzić Cię z tego błędu. Niemców w tej gildii można policzyć na jednej ręce. Natomiast Fanatycy to rzeczywiście typowo Niemiecka gildia, ale co z tego ? Dużo Polaków pracuje w Niemczech ich też będziesz obrażał bo jakby nie patrzeć robią dla Niemców? Trochę jesteś nie poważny. Skąd wiesz, że to my nie wykorzystujemy Niemców, że to oni nie robią dla nas? Tak na prawdę nic nie wiesz, a się wypowiadasz jakbyś zjadł wszystkie rozumy. Nasłuchałeś się jakiś randomów (takich jak ty) i myślicie, że wszystko wam wolno pisać.
Zbieraj materiały proszę bardzo. Chętnie się pośmieje. Jak masz taką wewnętrzną potrzebę nienawiści do nas. Jeżeli ja nie mogę powiedzieć, że jesteśmy najlepszym polskim community to tak samo ty nie masz prawa mówić, że nim nie jesteśmy.
Nie pozdrawiam. Mam szczerą nadzieję, że przestaniesz śmiecić nam temat rekrutacyjny. Nigdy z nami nie grałeś, nie znasz nas, wypowiadasz się na tematy o których nie masz zielonego pojęcia. Patrzysz na wszystko przez jedną stronę medalu, świat natomiast nie jest taki prosty. Tyle w temacie.
Robimy małe kroczki, aby znowu było o nas głośno. Potrzebujemy do tego was ! Nowych graczy jak i weteranów chcących wspomóc nas w tym szczytnym celu. Co mamy do zaoferowania ? Silne community posiadające spore doświadczenie w świecie Black Desert. Czynny udział w walkach o node'y. W ramach możliwości także o zamki. Dobrą zabawę - bo to liczy się przede wszystkim. Mamy ambicje i plany aby Polacy pokazali siłę w tym tytule.
Nie ma co się zastanawiać. Zapraszamy wszystkich do nas ! Najlepsza Polska gildia bdo !
Polecam sam byłem tylko chwilę bo się okazało że mój komp nie udźwignie większych akcji ale gildia wymiata.
Członkowie tej Guildy chcą coś osiągnąć i wiem że to osiągną.
Polska Gildia Toxic Team
[Alustin] – PvP – Node Wars
TS3: 185.49.14.167
Budujemy Polską Społeczność ALUSTIN
Jesteśmy w długotrwałym sojuszu z Fanatics i Vikings on Shrooms
Społeczność Toxic Team w BDO liczy sobie ponad 120 osób i cały czas przybywają nowi toksyczni bracia i siostry.
Przyjmujemy pod swoją opiekę niedoświadczonych graczy jak i weteranów Koreańskich serwerów.
Jesteśmy liczną i różnorodną grupą, którą łączy jeden cel: Nasze słabości przekuć w siłę.
Jeżeli szukasz odpowiedzialnie prowadzonej gildii dla odpowiedzialnych ludzi, która stawia przed sobą konkretne cele i systematycznie dąży do ich realizacji, to jesteśmy społecznością dla Ciebie.
Nie ma dramy, nie ma gimby, nie będzie niczego.
Wszystko co osiągamy zaczyna się od wzajemnego szacunku.
Nasz team-speak jest otwarty dla wszystkich rodaków, zapraszamy na pogaduchy, zawsze pomagamy potrzebującym.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Informacja o rekrutacji:
Zachęcamy do kontaktu na TS3 - zawsze najnowsze info
AKTUALNE DANE REKRUTACJI : 21-08-2016
W głównej Gildi w BDO , grających ludzi 86/100
Druga Gildia, szkoleniowa/poczekalnia dla levelujących graczy ,a także mniej no-lifowych członków i przyjaciół Toxic Team – są wolne miejsca. To jest miejsce dla Ciebie jeżeli dopiero zaczynasz przygodę z BDO albo wracasz po długiej przerwie na Valencię.
UWAGA! Druga gildia ma coraz więcej aktywnych ludzi i prawdopodobnie juz niedługo zawalczy również o nody
Więcej szczegółów na naszej stronie : www.toxicteam.pl