Hej piszę na szybko bo też oczekuje szybkiej odpowiedzi. Mam Lenovo y580 - 8gb ram, GTX660 2gb, i7. Natomiast gierka po prostu stoi. Nie jestem w stanie osiągnąć więcej niż 20 fps na ustawieniach low i texture medium. Komp wymagania spełnia. Jakieś podpowiedzi ? nie widzę czegoś w opcjach co mogłoby pomóc ?
BDO Wymagania
Hej piszę na szybko bo też oczekuje szybkiej odpowiedzi. Mam Lenovo y580 - 8gb ram, GTX660 2gb, i7. Natomiast gierka po prostu stoi. Nie jestem w stanie osiągnąć więcej niż 20 fps na ustawieniach low i texture medium. Komp wymagania spełnia. Jakieś podpowiedzi ? nie widzę czegoś w opcjach co mogłoby pomóc ?
Nie komp. Laptop. Jest różnica.
A podpowiedź...? Deal with it, albo nie graj w BDO na laptopie. Piszę na szybko, więc to byłoby na tyle.
Nie komp. Laptop. Jest różnica. A podpowiedź...? Deal with it, albo nie graj w BDO na laptopie. Piszę na szybko, więc to byłoby na tyle.
No dobra, to kolega mi powie czemu Archeage, WoW, GW2 działają elegancko. Singlowy wiesiek 3 lata na ultra praktycznie, a bdo które nie jest jakoś piękne się dławi ?
Nie masz przypadkiem w laptopie karty zintegrowanej? Sprawdź w opcjach gry/panelu nvidia, z której karty korzysta BDO i ewentualnie spróbuj zmienić.
Podejrzane zapytaj na forum BDO, az tak tragicznie byc nie powinno chyba ze GRA jestna nie sad a na HDD 5400rpm
Nie GTX660, tylko GTX660m.
Za słaba karta na bdo.
Nie GTX660, tylko GTX660m. Za słaba karta na bdo.
Poważnie? To jak wytłumaczyć to ? koleś ma 16 gb ram zamiast 8 ale nie jest to zapewne powód dla którego tak to lata, a pozsotałem podzespoły te same .
Nie porownuj singla takiego jak wiesiek 3 do mmo pod wzgledem zuzycia zasobow. Wiesiek na ultra w ogrodach palacowych nie zajezdza mi tak sprzetu jak bdo na high i to bez wlaczonego high-end mode. Bardzo wazne do tej gry jest ssd, gra non stop wczytuje