Bdo

Witam wszystkich

Mam kilka kwesti odnosnie tej gry, zakupilem pakiet fundatora czy jak to sie tam nazywa.

Na poczatku spoko bo nie ma celowania czyli jest to co lubie non target

Ale te moby wbijaj sie na w grupe nic mi nie robia jakies to takie slabe.

Bardziej wolal bym grac na grind niz bieganie za questami ktorych i tak nie czaje.

Czy robienie questow sa podzielone na glowne oraz poboczne?

Czy w mid game jest juz jakos trudniej. ?

Istnieje jakas polska gildia / TS / itd..?

Istnieje masa polskich gildii, wystarczy zerknąć na chat, co chwilę ktoś się reklamuje.

Główne questy to chyba jedynie te, które masz od ducha a reszta to zwykłe questy.

Grać możesz też tylko i wyłącznie na grindzie bo głównie na to i na pvp jest nastawiona ta gra. :v

Ogólnie do 50lvla exp jest dziecinnie prosty, od 50 zaczynają się schodki jeżeli nie masz przynajmniej średnich itemów, a 56+ już wymaga czasu i cierpliwości.

Questy możesz spokojnie olać z początku, ale jeżeli interesuje Cię gra na dłuższą metę to warto czasami zrobić jakiegoś questa bo contribution points są dosyć ważnym elementem gry.

idź do każdej innej polskiej tylko nie do Zakon_VII :)

idź do każdej innej polskiej tylko nie do Zakon_VII 

Jak zawsze się znajdzie bot co zazdrości tego że Zakon się dobrze rozwija i jest jedną z najlepszych gildii dla nowych graczy ;)

czy się dobrze rozwija to pojęcie względne... to że łapią ludzie jak leci to czy jest to rozwój ??

Witam wszystkich

Mam kilka kwesti odnosnie tej gry, zakupilem pakiet fundatora czy jak to sie tam nazywa.

Na poczatku spoko bo nie ma celowania czyli jest to co lubie non target

Ale te moby wbijaj sie na w grupe nic mi nie robia jakies to takie slabe.

Bardziej wolal bym grac na grind niz bieganie za questami ktorych i tak nie czaje.

Czy robienie questow sa podzielone na glowne oraz poboczne?

Czy w mid game jest juz jakos trudniej. ?

Istnieje jakas polska gildia / TS / itd..?