Będę grał w Wowa tylko dla samego PVP

Yo

Jako, że jestem leniem i niedoświadczonym w tym wszystkim to przychodzę do was. Wiecie może kto ma dobry poradnik dla początkującego gracza WoW'a, który chce wejść do tego świata, tylko po to aby grać PvP. Please help me!

Nie chce bawić się w Historie, ale strasznie jara mnie w tej grze PvP, jak oglądam innych na Twitchu

Z góry dzięki :)

Sam gram w wowa głównie pvp i choć nie jest tak fajnie jak kiedyś to nadal mi to sprawia fun. Poradnik jest dość prosty wybierasz klasę postaci i speca który ci najbardziej odpowiada, wbijasz maksymalny poziom i zapisujesz się na bg, arenę lub lejesz każdego alluszka którego spotkasz ;p Można też exp'ić na bg lecz dłużej to trwa a jedynie sensowną ilość exp'a dostaje się za wygraną.

Co najwyżej możesz skorzystać z jakiegoś poradnika dotyczącego danego specu/klasy np. wielu jak nie wszyscy streamerzy tworzą je. Ja zaglądam na forum http://www.arenajunkies.com/ nie wiem jak reszta ale moja klasa jest tam bardzo dobrze opisana.

Co do samego pvp postacie w legionie będą skalowane, niby żeby zachować jak największy balans ale znając bilzz'a to będzie tak, że jedna klasa rozwali prawie wszystkich nie licząc paru z którymi powalczy na równi oraz taka która dostanie widol od każdego nie licząc paru z którymi zawalczy na równi. Jednak widziałem już super glad'ów którzy teoretycznie słabymi specami osiągają bardzo dużo więc jak się ma ogar to da rade wszystkim ;p

serwery:

Outland PvP Ally

ew. Ravencrest PvP Ally

lub. Stormscale PvP Horda

fora to na start:

arenajunkies j/w

mmo-champion

icy veins (na start)

Wybor klasy:

-> youtube, wybierz cos co Ci sie podoba bo nauka gry zajmie dluuugie miesiace.

1. Poradnik, wybierz serwer

2. Wybierz klase

3. Wylvluj samodzielnie klase

4. Rob pvp pvp pvp, bg na poczatek, potem pre made rated bg, a potem areny 2v2 a po osiagnieciu 1550+ ratingu mozesz isc na 3v3

Yo

Jako, że jestem leniem i niedoświadczonym w tym wszystkim to przychodzę do was. Wiecie może kto ma dobry poradnik dla początkującego gracza WoW'a, który chce wejść do tego świata, tylko po to aby grać PvP. Please help me!

Nie chce bawić się w Historie, ale strasznie jara mnie w tej grze PvP, jak oglądam innych na Twitchu

Z góry dzięki :)