Będzie coś nowego w kolejnym półroczu ?
Tak pytam z ciekawości pytam czy mają coś zamiar dodać ciekawego w przeciągu pół roku ? I jak maluje się przyszłość gry ? Idzie to wszystko w dobrym kierunku ?:)
Tak pytam z ciekawości pytam czy mają coś zamiar dodać ciekawego w przeciągu pół roku ? I jak maluje się przyszłość gry ? Idzie to wszystko w dobrym kierunku ?:)
tak,Super - mówili coś o pewnym spieraniu gry przez 10lat, tak. xD
A no pewnie. Wciąż czekamy na systemy z zapowiedzi jakiś czas temu (m.in statki powietrzne i system wspinaczki), z kolei mystic (nowa klasa) ma wyjść jakoś w grudniu, niedawno dostaliśmy kamasylvę part 2, a wcześniej kamasylvę p1 i strikera, przedtem dark knighta. Generalnie ta gra jest chyba najlepiej rozwijającą się grą - co chwilę nowe tereny, nowe klasy, nowe spoty do grindu, nowe systemy/elementy (jak np savage rift). I to wszystko w cenie tych 40 (lub 20 z black friday) zł. Jak ktoś lubi ten typ gier to nie powinien sie zastanawiac ani przez chwilę tylko brać
dobra dobra tam cena 20zł mi nie gadaj bo wywaliłem już tutaj 3000zł XD i obecnie mam przerwę bo nie mam czasu na grę a pytam tak z ciekawości