Będzie coś nowego w kolejnym półroczu?

Będzie coś nowego w kolejnym półroczu ?

Tak pytam z ciekawości pytam czy mają coś zamiar dodać ciekawego w przeciągu pół roku ? I jak maluje się przyszłość gry ? Idzie to wszystko w dobrym kierunku ?:)

tak,Super - mówili coś o pewnym spieraniu gry przez 10lat, tak. xD

A no pewnie. Wciąż czekamy na systemy z zapowiedzi jakiś czas temu (m.in statki powietrzne i system wspinaczki), z kolei mystic (nowa klasa) ma wyjść jakoś w grudniu, niedawno dostaliśmy kamasylvę part 2, a wcześniej kamasylvę p1 i strikera, przedtem dark knighta. Generalnie ta gra jest chyba najlepiej rozwijającą się grą - co chwilę nowe tereny, nowe klasy, nowe spoty do grindu, nowe systemy/elementy (jak np savage rift). I to wszystko w cenie tych 40 (lub 20 z black friday) zł. Jak ktoś lubi ten typ gier to nie powinien sie zastanawiac ani przez chwilę tylko brać :)

dobra dobra :P tam cena 20zł mi nie gadaj bo wywaliłem już tutaj 3000zł XD i obecnie mam przerwę bo nie mam czasu na grę a pytam tak z ciekawości :)

Będzie coś nowego w kolejnym półroczu ?

Tak pytam z ciekawości pytam czy mają coś zamiar dodać ciekawego w przeciągu pół roku ? I jak maluje się przyszłość gry ? Idzie to wszystko w dobrym kierunku ?:)