Siemka mam problem nie wiem czy lol będzie działał na tym złomie oto on : Intel® CPU 3,06 GHz 1,63 GHz , 1,50 GB RAM service pack 3 windows xp NVIDIA GeForce FX 5500 . Proszę o odpowiedz .
Będzie działał?
Powinno pójść. Sam mam Sempron 3000 1,8ghz, 1,5gb ram i też graficzna 128mb shadery 2.0 (Radeon 9550) i mi chodzi
Pójdzie
Czasami może się przyciąć przy team fight'ach
Ja mam nadzieję, że nie będzie działał. Bo to oznacza kolejne posty typu jaka postać, co kupić...
Nie nie będzie kolejnego postu tego typu. Grałem u kolegi prawie każdą postacią więc wiem kogo kupić
Ja mam nadzieję, że nie będzie działał. Bo to oznacza kolejne posty typu jaka postać, co kupić...
Po pierwsze co wnosisz do tego tematu ?? Po drugie co ci do lola skoro i tak pewnie w niego nie grasz , więc graj w swoje gry po trzecie juz czepiasz się drugi raz graczy lola....
Co do tematu gra powinna ci pójść.
No nie wiem ja mam, Intel Celeon 2,5 GHz 2GB Ram, GeForce 5500FX, i mi na najniższych ustawieniach laguje, gra plynnie nie chodzi ;/
Mam problem mam bardzo mało fps tzn 10-12 max na low jak mam powiększyć fps proszę o pomoc . :/
a bo ty masz kompa dziwnego

a bo ty masz kompa dziwnego
A może jakaś sensowna odpowiedz ?
Jeżeli masz mało FPS, to nic na to nie poradzisz. Jest tak.. Mialem kompa Celerona 3 Ghz, i też tego Fxa. Niestety karta graficzna jest do d*py. Albo nowy komp,albo kup sobie laptopka gdzie na 1900x900 na fullach nic nie laguje.(sam taki posiadam.)
Mam problem mam bardzo mało fps tzn 10-12 max na low jak mam powiększyć fps proszę o pomoc . :/
Wyłączyć programy działające w tle, kupić lepsze części.
Wyłączyć programy działające w tle, kupić lepsze części.
Broń boże nie kupuj nowych cześci! Ten śmieć(komputer) do niczego sie juz nie nadaje. Ja zrobiłem błąd bo do mojego grychlaka wpakowałem dośyć dobrą kartę zotaca. Ani procek nie potrafil jej ogarnąć w 100 %, ani zasilacz, który pewnie i ty masz chiński.
Żeby na pewno działał, zrób formata dysku C [jeżeli masz podzielony], usuniesz tym sposobem zbędne programy i usprawnisz pracę komputera.
EDIT
procesor 2GHz
1 GB RAM
750 MB dostępnej przestrzeni na dysku
Karta graficzna kompatybilna z DirectX 9.0
Klawiatura i mysz
Chyba kpicie panowie. Moja specyfikacja wygląda tak:
Procesor: Celeron 1.6GHzKarta graficzna: Intel 945RAM: 512MB
I mogę grać Co prawda mam to swoje 15-20FPS na solo lane i 10-15 na duo lane, w walkach drużynowych raczej nie schodzi poniżej 6. No i gram już tak ponad 200 meczów
Ostatnia łatka co prawda ma jakieś błędy graficzne i po jakimś czasie znikają tekstury, a sama optymalizacja gry jest BEZNADZIEJNA ale jeżeli coś chodzi na zintegrowanej karcie graficznej która nawet nie ma własnego RAMu i Celeronie 1.6, który ma chyba ze sto lat to na takim GeForcie powinna śmigać na co najmniej 50 klatkach.
Ja radze kupić komputer lepszy, i bedziesz szczęśliwszy, i pójdzie więcej lepszych gier. Nie ma co na gracie jechac. Sam teraz bede kupowal nowy ;p
Siemka mam problem nie wiem czy lol będzie działał na tym złomie oto on : Intel® CPU 3,06 GHz 1,63 GHz , 1,50 GB RAM service pack 3 windows xp NVIDIA GeForce FX 5500 . Proszę o odpowiedz .