O tym że powstanie film kinowy Sword Art Online było już dosyć głośno.
Plan produkcji powstawał już podczas emitowania drugiego sezonu anime.
Akcja filmu będzie miała miejsce tuż po drugim sezonie anime, ale przed Alicization. Fabuła głównie skupić ma się na Kirito i Asunie, jednak nie zabraknie również pozostałych bohaterów.
Początkowym założeniem film miał przedstawiać całą akcję od początku, czyli od Aincradu, ale ostatecznie wszystko rozpocznie się od Mother`s Rosario.
Niestety na obecną chwilę data premiery jest wciąż nieznana.
Będzie Film Sword Art Online
Liczylem ze zacznie sie od poczatkowej fabuly. Straszna lipa
Chodzi o film animowany czy tzw "live action" gdzie występują prawdziwi aktorzy ? jak Attack on Titan ...
film kinowy
oto Plakat
http://pl.tinypic.com/view.php?pic=whekua&s=9#.VjPWuysXHsw
nic wiecej na razie nie wiem
jakoś nie jestem do tego przekonany...bo w sumie nie wiadomo dokładnie jak będzie z fabula, fajnie byłby jakby zrobili jakiś wątek poboczny niż próbowali pociągnąć część fabuły z LN bo jest jej tak dużo ze ciężko byłoby to w jednym filmie skończyć...kolejna sprawa jakoś anime jako live action nie widzimisię się w ogóle jeszcze nie spotkałem żadnego tytułu który byłby naprawdę dobry jako live action
Jakby zrobili z tego normalny romans bez haremu, wywalili tą wróżkową część i zmienili głównego bohatera(przynajmniej lekko zmodyfikować), to nawet bym obejrzał.
O tym że powstanie film kinowy Sword Art Online było już dosyć głośno.
Plan produkcji powstawał już podczas emitowania drugiego sezonu anime.
Akcja filmu będzie miała miejsce tuż po drugim sezonie anime, ale przed Alicization. Fabuła głównie skupić ma się na Kirito i Asunie, jednak nie zabraknie również pozostałych bohaterów.
Początkowym założeniem film miał przedstawiać całą akcję od początku, czyli od Aincradu, ale ostatecznie wszystko rozpocznie się od Mother`s Rosario.
Niestety na obecną chwilę data premiery jest wciąż nieznana.