Bo przecież dzień bez nowego MOBA byłby dniem straconym, prawda?Mieliśmy Warhammera Online: Wrath of Heroes, które jednak skończyło jak skończyło (29 marca br. zamknęło serwery), będziemy mieć Warhammera 40,000: Storm of Vengeance. Odpowiadają za niego twórcy...
Będzie kolejne MOBA w uniwersum Warhammera
O rany, mam złe przeczucia... Na razie stricte 'sieciowe' wersje gier w uniwersum Warhammera, to tylko niewypał Wrath of Heroes. Sam Age of Reckoning nie był imo niewypałem, tylko nie trafił w rok wydania i panujący wtedy klimat na scenie mmo'sów. No i teraz MOBA (ARTS) z Wojennym Młotkiem, który chyba również wybierze bardzo kiepski moment, gdy na horyzoncie 'Zamieć' szykuje swojego klona DotA, a to mówi samo za siebie- ten pojedynek na 'nowości' gatunku wygra silna (legendarna) marka.
Jednak chętnie chciałbym być zaskoczony, ale na to będzie trzeba poczekać, oj poczekać, gdzie takie czekanie nie wyjdzie na dobre gdy tytuł będzie (tylko) dobry, bo z Blizzardem i Riotem wygrać można by było z naprawdę wyrezanym pomysłem (lekko mówiąc). Jak to się mówi: nadzieja umiera ostatnia (hahaha). Także powodzenia...
Bo przecież dzień bez nowego MOBA byłby dniem straconym, prawda?Mieliśmy Warhammera Online: Wrath of Heroes, które jednak skończyło jak skończyło (29 marca br. zamknęło serwery), będziemy mieć Warhammera 40,000: Storm of Vengeance. Odpowiadają za niego twórcy...