Będzie wolne trochę - nie mam w co grać?

Moje pytanie nie mam czasu na gry w ostatnim czasie. Moje pytanie jest szybkie - jaka dungenówka ? Aby było ładne i przyzwoite pvp, za bardzo aby nie nużyła (wiadomo klepanie tych samych lokacji - nie oczekuje nic więcej). Fabuła dobrze by było aby była, grałem tylko w tę od PWI. Chodzi mi głównie o graczy, ładnie wyglądające skile oraz dobra zabawa na pvp.

Dragon Nest ma świetnie wyglądajace skille, dużo graczy (a ostatnio nawet mnóstwo) i (podobno) dobre pvp.

Potwierdzam . Dragon nest numer jeden na rynku. Ponad to firma regularnie updejtuje gre. Pvp,pve bajecznie dynamiczne. Grajac po 3-4h dziennie nie znudzi Ci sie.

Dragon nest Numero Uno !

Dragon nest. Na Eu aktualnie jest event z bonusowym expem wiec idzie wyexpic bardzo szybko.

Warframe też jest dobrą opcją.

To chyba się skuszę na tego Dragon Nest, jednak jaki jest przedział wiekowy graczy ?

Jeśli chodzi o dungeony yo tylko C9. Dragon nest owszem, dobry, ale nie umywa się do C9. C9 ma lepsze pvp, ładniejsza grafikę, więcej ludzi. I więcej klas, chyba

graj w C9.

Grałem w obie i DN przyciągnął mnie na dłużej. Ma lepsze PvP ( moim zdaniem ), fajniejsze skille. C9 znużyło po 35 levelu, za drugim razem dobiłem tylko dziesiąty i przestałem grać.

Lepsze pvp powiadasz. Jaki miałeś lvl w dn? Powiem tylko to - balans. Jeśli faktycznie grałeś w obie produkcje i pvp bardziej ci się podoba w dn, to albo praktycznie w ogóle nie widziałeś pvp w C9 albo analogicznie nie widziałeś pvp w dn.

Dragon nest ma bardzo słabo zbalansowane klasy pod tym względem. Taki.mercedes z jego dmg buffem, gdzie zostawia dzięki temu inne klasy daaaleko w tyle.

Dark summoner, który ma praktycznie w skillach zlepek samych najlepszych atrybutów innych klas. Zresztą soul enter nie odstaje pod tym względem zbyt daleko za nim.

Dlatego, jeśli chodzi o pvp to tylko C9. Rozgrywka sama w sobie yo tez C9 lepsza. Tak samo w C9 podobał mi się craft.

Tak czy inaczej C9 > dn

( swoją drogą niech nikt nie wspomina o vindicusie, bo to to już w ogóle się nie umywa do ty Ch gier.)

Tak czy inaczej, lubię dragon nesta, gra b. Fajna, po prostu staram się uświadomić, że C9 jest Zdecydowanie lepsze.

Zgodzę się ze Sparkim, C9 jest zdecydowanie x100 lepsze niż DN. C9 przyciągnęło mnie na dłuuugie dłuugie godziny, masę godzin poświęciłem na pvp jak i robiąc instancje, grając w Dragon Nest nie wytrzymałem więcej niż 2h dziennie.

C9>DN !!

To moze jakas ekipa do c9? Jesli autor tematu sie zgodzi. Na owy tytul mozna by bylo popykac od czasu do czasu. Akurat odpoczne od dn. A i dodam od siebie ze faktycznie c9 ma lepsze pvp, lecz pve w dn miazdzy te z c9.

Czy ja wiem czy pve takie lepsze? Pve jak pve. W tyCh dwóch akurat podobne. Dlaczego lepsze wg. Ciebie?

Co do ekipy, ja się pisze, tylko mam bardzo mało czasu na grę, to byście mnie widzieli raz na pare dni

No ja też nie mam tyle czasu, myślę nad tym dragon nest. Jednak można zacząć w okolicy świąt czy jak kto będzie miał czas.

Moje pytanie nie mam czasu na gry w ostatnim czasie. Moje pytanie jest szybkie - jaka dungenówka ? Aby było ładne i przyzwoite pvp, za bardzo aby nie nużyła (wiadomo klepanie tych samych lokacji - nie oczekuje nic więcej). Fabuła dobrze by było aby była, grałem tylko w tę od PWI. Chodzi mi głównie o graczy, ładnie wyglądające skile oraz dobra zabawa na pvp.