Zachęcam do gry w Europe Knight Online
Oficial rusza 1 listopada 2011
Tutaj gameplay z Bety :
Tutaj gameplay z Bety :
Twój krótki, lecz wymowny post zachęcił mnie do gry w tą grę XD Jednakże mam kilka pytań odnośnych tej właśnie produkcji:
1. Nie płacisz kasy - jesteś nikim ?
2. Jak stoi pvp ?
3. Szybko exp leci ? Bo jeżeli to na prawdę filmik z bet, a koleś ma 6x któryś lvl to nieźle o.o'.
4. Dużo jest klas itp. ? Nigdy w to nie grałem
5. Czy są jakieś frakcje/strony ?
I najważniejsze dla mnie pytanie:
6. Co z eq ? Swoboda jak w WoW'ie, że nosisz co znajdziesz, aby dawało dobre staty i to wszystko dokładnie na tobie widać ? Czy coś bardziej w kierunku MU Online, że masz ten lvl to zakładasz te eq koniec i kropka ?
Pewnie pogram, chyba, że nie będę miał czasu or będę tak zamaniaczony w WoI'a, że nie zassam tego owego mmorpga twojego.
1.Bez wsadzania kasy da się dojść daleko, wszystko możesz kupic na merchu(straganie) od innych osób, no ale jest minimalnie trudniej
2.PvP jest bardzo dobre (jak dla mnie jedno z najlepszych)
3.Max lvl będzie 83 najprawdopodobniej a na becie był exp zwiekoszony 5x (beta trwała 5 dni ludzie powbijali w 2 dni 70). Jeśli zainwestujesz w premium to idzie wbic 80 lvl (wystarczający lvl na PK, bo sa wszystkie najważniejsze skille) w 1 miesiąc siedzac z 6-8h dziennie.
4.Sa 4 klasy główne :
-Mage(można podzielic na Fire/Glacier(Ice)i Lighting)
-Warrior
-Priest(Healer,Buffer i Debuffer)
-Rogue (Archer i Assassin)
5.Są dwa side Orc i Human
6.Uzbrojenie podzielone jest na klasy(np. uzbrojenie dla maga nie moze nosci warrior). Są też podziały uzbrojenia na lvl (od 60 lvl mozna nosci shell armor, od 75 krowaz armor). jest różnica w wyglądzie poszczególnych itemków. Z broniami tez jest podobnie tylko, że najlepsze bronie można od 70 lvl założyć ale to nie jest tak łatwo zdobyć. I musisz mieć rozdane odpowiednio statystyki żeby założyć wybraną broń/uzbrojenie
Jak masz jeszcze jakieś pytania do śmiało pytaj postaram się odpowiedzieć na wszystkie(oczywiście jeżeli będę znał odpowiedz)
A i własnie na Europe Knight Online będzie grało bardzo dużo polaków jeśli to jest ważne
KO bardziej opiera się na questach czy na grindzie?
KO bardziej opiera się na questach czy na grindzie?
Mnie też to interesuje.
Na początku idzie wbić lvl na Questach później 70+ to raczej trzeba expic na mobach
Ja dopiszę swoje spostrzeżenia, choć zgadzam się zombi.
1) Kasa nie gra aż tak ważnej roli, chociaż przy kontach premium masz większy % exp i drop rate, dochodzą takie bajery, jak mniejsza strata expa gdy zginiesz. Są to jednak tylko usprawnienia i każdy może być najlepszy nie zależenie czy ma konto premium czy nie.
2) Potwierdzam, jak dla mnie jedne z najlepszych pvp jakie powstało.
3) Hmm tu jest problem. Generalnie ta gra zniechęca tym wolnym expem na wysokich lvlach. W 2-3 dni można wbić nawet 30 lvl. Od 30 w górę już jest trochę gorzej, ale to na szczęście jest naprawione questami, za które dostaje się sporo expa.
Jeśli chodzi o questy, to teraz jest w porządku. Jest ich dużo i właściwie na każdym lvlu jest coś do roboty. Questy jednak w większości opierają się na grindzie. "Idź i zabij 15 bulcanów, czy innych robaków".
Start oficjalnej wersji przeniesiony na 8 listopada, a 4 listopada ruszta druga Beta(PvP)
gra zryta i yle
gra zryta i yle
Ile w ta grę grałeś, że takie coś piszesz ?
w 1 miesiąc siedzac z 6-8h dziennie.
Czyli normalny czlowiek wbije maks lvl w rok. Lepiej tak napisac, aby byla jasnosc, ze bedzie robic to dlugo.
70 lvl (taki będzie max lvl na start, po 3 miesiącach wprowadzą 80 a po kolejnych 3miesiacach 83) idzie wbić w miesiąc siedząc po 2h,a 83 to nawet nie myślę wbijać za dużo zachodu, 80 wystarcza na pk.
PvP Beta rusza 4 listopada.
1st winner (the highest ladder point holder) : IPOD
2nd/3rd winner (the 2nd and 3rd highest ladder point holder) : one month EXP Premium
The PvP Event schedule is as follows:
4 November, 10AM CET: PVP Beta launch
7 November, 8PM CET: PVP Beta close
Official startuje 8 listopada !
@up
Nie wiem po co pisałeś o tych wygranych jak i tak nikt z nas ich nie dostanie, ponieważ w tą grę będzie grało mnóstwo osób[nie śpiących]...
Hmm... a skąd taki pewien jesteś, że nikt się nie pokusi na taka nagrodę ?
PvP w tej grze i klimat to cud miód i orzeszki . Przypominają mi się czasy jak miałem 10 lat i pykałem moim assasynem (łucznikiem) na pvp xD
Dzięki wszystkim którzy obejrzeli mój filmik
Przyczyniliście się do mojego #2 miejsca
I zapraszam na OFFICIALa który startuje juz jutro (08.11.2011)
MMMMMM........ Genialna gierka, nie długo ma wyjść patch poprawiający grafikę. Co wy na to żeby zrobić jakąś ekipę i gildię skleić? Już widzę te PVP
Tutaj gameplay z Bety :