przy zakładaniu konta kliknij "zmiana" kolo regionu i daj PBE
Beta server - PBE
Przy 710 mega mi przerywa. Pomoże ktoś ??
Włącz ściąganie tego przez FlashGeta i po prostu czekaj. Będzie przerywać co kilkanaście procent nawet na kilka minut ale jak będziesz czekać to co te kilka minut znowu zacznie ściągać po trochu aż ściągnie
lol ja sciagalem luncherem neimialem zadnych zwieszek
Już mam teraz tylko patche i grać xD UnknownPL thx.
Thx !! BARDZO CI DZIEKUJE ! :DD Wrescie bede mogl przetestowac postacie ^^
najlepsze jest ze pbe stoi od dawana ale kurde nie wiem czmeu tak malo osob o nim wie ;p
To nie jest serwer żeby sobie testować postacie... Na nim szuka się bugów i innych problemów z grą.
bugi i problemy z gra rownie dobrze szuka sie na normalnych servach... tutaj glownie ludzie graja by testowac chary/skiny/runy bo dostaja rp/ip a szukanie bugów jak zwykle jest raczej drugorzedna sprawą
Aktualnie gram na tym serwerze, jak ktos chce grac to pisac do FailorD
Szkoda że tak mało osób gra bo chętnie zagrałbym z kimś.
Nie powiem, ciekawe...
Słuchajcie, a jest system banowania/reportowania? Bo czasem mi się przegrzewa komp, ale chciałbym potestować championów, to mam jeszcze jedno pytanie: czy można grać z botami samemu? Albo z kimś, kto się nie obrazi, jak wyłączy mi się komp i wywali mnie z gry? Mi tylko zależy, żeby chociaż spróbować kimś, kim nigdy w życiu nie grałem.
Ja mogłbym zagrać z tobą Pisz na PW
Czo to jest jest publiczy beta server na którym dostajemy rp/ip + po 1 walce dostajemy 30lvl
server pozwala nam na sprawdzenie skinow / przetestowanie postaci przed kupnem
minusem jest aktualnie mala ilosc graczy przez co wiekszosc gier to customy oraz amerykanski ping ale do tego akurat idzie sie szybko przyzwyczaic