Beta server - PBE

przy zakładaniu konta kliknij "zmiana" kolo regionu i daj PBE

Przy 710 mega mi przerywa. Pomoże ktoś ??

Włącz ściąganie tego przez FlashGeta i po prostu czekaj. Będzie przerywać co kilkanaście procent nawet na kilka minut ale jak będziesz czekać to co te kilka minut znowu zacznie ściągać po trochu aż ściągnie :)

lol ja sciagalem luncherem neimialem zadnych zwieszek :)

Już mam teraz tylko patche i grać xD UnknownPL thx.

Thx !! BARDZO CI DZIEKUJE ! :DD Wrescie bede mogl przetestowac postacie ^^

najlepsze jest ze pbe stoi od dawana ale kurde nie wiem czmeu tak malo osob o nim wie ;p

To nie jest serwer żeby sobie testować postacie... Na nim szuka się bugów i innych problemów z grą.

bugi i problemy z gra rownie dobrze szuka sie na normalnych servach... tutaj glownie ludzie graja by testowac chary/skiny/runy bo dostaja rp/ip a szukanie bugów jak zwykle jest raczej drugorzedna sprawą

Aktualnie gram na tym serwerze, jak ktos chce grac to pisac do FailorD

Szkoda że tak mało osób gra bo chętnie zagrałbym z kimś.

Nie powiem, ciekawe...

Słuchajcie, a jest system banowania/reportowania? Bo czasem mi się przegrzewa komp, ale chciałbym potestować championów, to mam jeszcze jedno pytanie: czy można grać z botami samemu? Albo z kimś, kto się nie obrazi, jak wyłączy mi się komp i wywali mnie z gry? Mi tylko zależy, żeby chociaż spróbować kimś, kim nigdy w życiu nie grałem.

Ja mogłbym zagrać z tobą Pisz na PW :)

Czo to jest ;) jest publiczy beta server na którym dostajemy rp/ip + po 1 walce dostajemy 30lvl ;) server pozwala nam na sprawdzenie skinow / przetestowanie postaci przed kupnem ;) minusem jest aktualnie mala ilosc graczy przez co wiekszosc gier to customy oraz amerykanski ping ale do tego akurat idzie sie szybko przyzwyczaic :)

https://pbe.leagueoflegends.com/pl/signup/index