Czo to jest jest publiczy beta server na którym dostajemy rp/ip + po 1 walce dostajemy 30lvl
server pozwala nam na sprawdzenie skinow / przetestowanie postaci przed kupnem
minusem jest aktualnie mala ilosc graczy przez co wiekszosc gier to customy oraz amerykanski ping ale do tego akurat idzie sie szybko przyzwyczaic
Beta server - PBE
Hmmm nawet fajne
to jest z oficjalnego lola? tam gdzie phreak robi swoje "filmiki"?
tak własnie to jest to
a podmienia się pliki czy trzeba nowego klienta sciagac - mam 400 mb do sciagniecia
mam nadzieje ze ta typiarka nowa jest dostepna ;p
nowy klient w sumie to jest 400 + 1,5 gb calutka graa
Musimy się rejestrować tam czy nie ??
Co to za różnica, rzuć jakimis passami typu lubieplacki12 albo srakakaka i masz, jak czytałeś/łaś to jest test serwer, czyli granie tutaj nic ci nie daje, poza samym graniem ;p
Klient zajmuje 1,5gb? trochę dziwne ponieważ zwykły klient ma 2,5+?
A inne pytanie są tam darmowe runy? czy tylko skiny i postacie.
ta normlnie sie rejestruje człek i gra na poczatku jest 4k rp i 10k ip z tego co pamietam dostaje sie je co tydzien
@up dramowe nie ma nic wsio trza kupic ale dostaje sie ip/rp co jakis czas wiec na luzie
2.5 ma gra ale patrz ze sciagasz 2gb po instalcee bedzie troche tego
@WujekKijaszek niestetty kobitki oraz płetwo nurka narazie nei ma nawet nie wiadomo czemu bo zazwyczaj byli szybciej ;P
Coś się stało chyba bo już 2x przerwało mi ściąganie na 574mb...
ja mam 90% ponad juz i wszystko dziala jak narazie
hmm to gdzie oni ją testują
Hmm wbiłem no i co robić? narazie czekam aż przyślą jakieś RPki czy co.
rpki/ip powinienes miec odrazu po zalogowaniu sie pierwsza ichh "pule" gry to samee customy oraz 3vs3 normale gorzej z 5vs5 bo narazie tyle osob o tym chyba nie wie ;(
A no dostałem przed chwilą te 4k rp i 10k ip, ogólnie tylko do testów
no porzadnej gry to tam raczej nie ma i nie bedzie ale ja wchodze jak mnie zaczna wkurzac na rankedach albo chce cos przetestowac i nie trollowac na normlanym servie
No właśnie o to chodzi, już mam dość "globalnego" LoLa bo rzadko kiedy trafia się chociaż w połowie normalna gra. Dzięki za cynk A tego RP/IP dostajemy więcej z czasem zgadza się? Tzn. dają nam za free
Nie ogarniam no ale... już 3 raz przerwało się mi na 574mb tak samo jak moim 2 kumplom więc trochę to dziwne...
Mi już 3 raz zatrzymuje się na 590 mb ;/ Mógłbyś zarzucić torrenta od siebie na to? Albo coś? ;/
@EDIT
Wystarczy ściągać to przy pomocy FlashGeta. Przy około 40% zatrzyma się, ale po około 5-10 minut zacznie znowu ściągać chociaż mi dalej przerywając ale w końcu się ściągnie
Założy mi ktoś tam konto? Mi to nie działa.