Beta server - PBE

Czo to jest ;) jest publiczy beta server na którym dostajemy rp/ip + po 1 walce dostajemy 30lvl ;) server pozwala nam na sprawdzenie skinow / przetestowanie postaci przed kupnem ;) minusem jest aktualnie mala ilosc graczy przez co wiekszosc gier to customy oraz amerykanski ping ale do tego akurat idzie sie szybko przyzwyczaic :)

https://pbe.leagueoflegends.com/pl/signup/index

Hmmm nawet fajne

to jest z oficjalnego lola? tam gdzie phreak robi swoje "filmiki"?

tak własnie to jest to

a podmienia się pliki czy trzeba nowego klienta sciagac - mam 400 mb do sciagniecia

mam nadzieje ze ta typiarka nowa jest dostepna ;p

nowy klient w sumie to jest 400 + 1,5 gb :) calutka graa

Musimy się rejestrować tam czy nie ??

Co to za różnica, rzuć jakimis passami typu lubieplacki12 albo srakakaka i masz, jak czytałeś/łaś to jest test serwer, czyli granie tutaj nic ci nie daje, poza samym graniem ;p

Klient zajmuje 1,5gb? trochę dziwne ponieważ zwykły klient ma 2,5+?

A inne pytanie są tam darmowe runy? czy tylko skiny i postacie.

ta normlnie sie rejestruje człek ;) i gra na poczatku jest 4k rp i 10k ip z tego co pamietam dostaje sie je co tydzien ;)

@up dramowe nie ma nic ;) wsio trza kupic ale dostaje sie ip/rp co jakis czas wiec na luzie ;) 2.5 ma gra ale patrz ze sciagasz 2gb po instalcee bedzie troche tego ;)

@WujekKijaszek niestetty kobitki oraz płetwo nurka narazie nei ma nawet nie wiadomo czemu :) bo zazwyczaj byli szybciej ;P

Coś się stało chyba bo już 2x przerwało mi ściąganie na 574mb...

ja mam 90% ponad juz i wszystko dziala jak narazie

hmm to gdzie oni ją testują :P

Hmm wbiłem no i co robić? :D narazie czekam aż przyślą jakieś RPki czy co.

rpki/ip powinienes miec odrazu po zalogowaniu sie pierwsza ichh "pule" :) gry to samee customy oraz 3vs3 normale gorzej z 5vs5 bo narazie tyle osob o tym chyba nie wie ;(

A no dostałem przed chwilą te 4k rp i 10k ip, ogólnie tylko do testów :)

no porzadnej gry to tam raczej nie ma i nie bedzie ;) ale ja wchodze jak mnie zaczna wkurzac na rankedach albo chce cos przetestowac i nie trollowac na normlanym servie

No właśnie o to chodzi, już mam dość "globalnego" LoLa bo rzadko kiedy trafia się chociaż w połowie normalna gra. Dzięki za cynk :) A tego RP/IP dostajemy więcej z czasem zgadza się? Tzn. dają nam za free :P

Nie ogarniam no ale... już 3 raz przerwało się mi na 574mb tak samo jak moim 2 kumplom więc trochę to dziwne...

Mi już 3 raz zatrzymuje się na 590 mb ;/ Mógłbyś zarzucić torrenta od siebie na to? Albo coś? ;/

@EDIT

Wystarczy ściągać to przy pomocy FlashGeta. Przy około 40% zatrzyma się, ale po około 5-10 minut zacznie znowu ściągać chociaż mi dalej przerywając ale w końcu się ściągnie :)

Założy mi ktoś tam konto? Mi to nie działa.