Beta testy Might & Magic: Heroes VI

Od wczoraj (lub przedwczoraj) trwają zamknięte testy tej gry. Jeżeli jeszcze nie macie klucza to możliwe, że wciąż kilka zostało:

http://www.gram.pl/news_8AzrHei5_Rozdajemy_2500_kluczy_do_bety_Might_Magic_Heroes_VI.html

Aby dostać klucz wystarczy wejść w na forum (w podanym wyżej linku) i napisać jaki był Wasz ulubiony zamek w serii. Jeżeli będziecie wśród pierwszych 2500 osób które to zrobiły - to macie klucz.

Ja już kluczyk mam i właśnie ściągam klienta :) (4,2gb)

Powodzenia! :)

Jakos nigdy mnie nie jaraly Heroesy :)... nie wiem czemu.

Ale klucz tez mozna ogarnac posiadajac jakies tam gry na uplay.

No co Ty :P HoM&M3 miażdży wszystko :) Mówię Ci, daj mu szansę :) A swoją drogą ta VI jest całkiem fajna, ale dość mocno niestabilna nawet jak na betę

"Herosi" 3, 4 bili wszytko na głowę. Ściągnąłem kiedyś V i według mnie była to totalna porażka.

Alez ja gralem w H3. Tylko ze nie jara mnie gra gdzie sa tury, a za armie robi mi 1 postac.

Co do najnowszych Heroesow... brak mozliwosci przejmowania kopalni przeciwnika bez zajecia jego zamku jest denne na maxa ;/

Heroesy są najlepszym RTS

Herosy rlz :D Do tej pory gram w HoMM3 :D Z bratem ,potrafimy od siódmej do dwunastej rano młócić ;D (Zawsze wygrywam : )) XD Kocham tę grę,ale nowsze odsłony,są denne,no oprócz HoMM5 Złotej edycji :D(Kocham krasnale <3)A w trójce Bastion rządzi ; D

Heroesy są najlepszym RTS

Hahaha.... Heros to nie RTS. RTS (Real Time Strategy) czyli strategia czasu rzeczywistego. Herosy są turowe. Co do samej gry to mnie też jakoś nigdy nie jarała.

oj herosy

pamiętam te "party" w HOMM 3 naparzaliśmy w 4 osoby na jednym kompie

zawszę brałem "piekło" bo fajnie wyglądało

potem rozczarowanie "Czwórką"

ehhh

no i jak feniks z popiołów za sprawą piąteczki:****

w szóstkę oczywiście zagram

grabkien z Cd-action masz keya?

"Hirołsy" to tylko trójeczka! Czwarta część była dopiero porażką... już V była lepsza, ale przy III i tak najwięcej czasu spędziłem z braćmi. A co do VI, to zaczekam na finalną wersję.

@UP "Piekło" = Inferno, jak mniemam xD

Od wczoraj (lub przedwczoraj) trwają zamknięte testy tej gry. Jeżeli jeszcze nie macie klucza to możliwe, że wciąż kilka zostało:

http://www.gram.pl/news_8AzrHei5_Rozdajemy_2500_kluczy_do_bety_Might_Magic_Heroes_VI.html

Aby dostać klucz wystarczy wejść w na forum (w podanym wyżej linku) i napisać jaki był Wasz ulubiony zamek w serii. Jeżeli będziecie wśród pierwszych 2500 osób które to zrobiły - to macie klucz.

Ja już kluczyk mam i właśnie ściągam klienta :) (4,2gb)

Powodzenia! :)