Beta Ultimate Naruto

ktos cos wie czemu nie działa ?

nie wiem . ja caly czas w grze i normalnie mi chodzi widac ze duze zainteresowanie gra skoro przeciazone serwery

gdzie gra wiecej ludud na 1 serwie uchicha czy senju ??

senju

Gra ktoś na s2? :)

Jak coś pisać na gg: 16289034

wszyscy praktycznie graja na s1 :) populacja niezla czekam na nowe updaty :)

o 9 rusza naruto wydana przez inna firme:) http://ninja.prodigy.co.id/register.php/

skupmy się na jednej produkcji :]

Ale faktycznie przekonałem się na własnej skórze ze z placoncymi nie ma szans. 3chary z eq+20 to za mało, muszę dziś poddbic troszku.

NIghtThief nie gadaj ze z placonymi nie ma szans jak cisne wiekszosc :D wazne by potrafic dobrze zrobic swoja postac bo same plusowanie itemów nic nie daje :) . Tamto co. wersja to same lagi.. nie ma co tam grac,,, wiec zostaje tutaj bo tam nie ma co nawet testowac..

To trafiasz chyba na nupow co raz zapłacili za golda i odpuścili :-]

Traf na płacącego co siedzi cały dzień w grze, na hita nas ma gora 2.

Jak wejdziesz na TS to Ci powiem co i jak robic by wygrywac;p top 10 nie umie nawet robic swoich postaci xD sa w topce bo placa i maja eq ale zle zrobione all :D

Chodzi ci o refenire?

Jak bonusy rozkładać do każdej postaci?

Tak

Dodaje aktywnych Polaków na S1 oraz S2 S1 Uchica clan 5 poziom Gildii jest 4 w rankingu 95% to polacy nazwa to AnimePL mój nick w grze Olej S2 Senju clan 3 poziom Gildii jest 3 w rankingu około 50% to polacy nazwa to AnimePL nick w grze Olej Wywalam osoby które nie wpłacają na gildie / nie uczestniczą w grze zespołowej jak coś mam klanowy ts3 dla chętnych IP : t5.svoice.pl:8650 Hasło tyskie mój pokój znajduje się pod poczekalnia hasło do pokoju to naruto

Zapraszam do gildii KuramaTeam na S2 - Sakura. Jest to nowa gildia ale mamy kilku członków. Gwarantujemy dobrą zabawę i mile spędzony czas. :)

Zapraszam do wspólnej gry na Prodigy bo tam przynajmniej eventy będą o normalnych porach a nie o 2-3-4 w nocy lagi przejdą jak i na Ultimate przeszły. jakby co S1 Iruka nick Nakill

tak tylko ze sa tam takie lagi ze masakra. na la. wczoraj sie zalapalem na 1 event chociaz o 20 wiec nie tak zle. a wersja co to ma ciagle jakies problemy z logowaniem lagami itd wiec nie ma po co tam grac

Ja wole 1 dzień pocierpieć jak to było na la ale nie mieć problemu z dotarciem na najważniejsze eventy

wole pograc dla przyjemnosci niz wkurzac sie na lagi i black screeny :) la wersja jest spoko duzo ludzi i nie ma lagów ani nic

Wysłałem ap.. do gildii na s1 senju Nick:Shonen94 gdyby było jakieś miejsce to możecie przyjąć :D

jak przyjdzie ktos z invem to bedziesz przyjety