Beta Ultimate Naruto

Zainteresowani wspolna gra pisac pw do mnie.

adres stronki : http://naruto.games.la/

Postawilem juz polska ( chyba jedyna polska gildie ) gildie PolishNiN.

Gram po stronie ( clan ) Senju. A moja klasa posluguje sie Tajiutsu.

Klan Senju (千手 一族, Senju ichizoku) uznawano za najsilniejszy klan na świecie w ciągu wojny przed powstaniem ukrytych wiosek. Wraz ze swoimi rywalami, klanem Uchiha, byli odpowiedzialni za założenie Konohagakure i uczynienia wioski tym czym jest teraz.

Taijutsu (体術, dosłownie znaczy "Techniki Ciała" są podstawową formą technik i odnosi się do każdej techniki dotyczącej sztuk walki lub optymalizacji naturalnych ludzkich umiejętności. Taijutsu jest wykonywana bezpośrednio z dostępnej energii fizycznej i mentalnej, powołując się na wytrzymałość i siłę zdobytą przez szkolenie. Zazwyczaj nie wymaga chakry, choć może zostać użyta do wzmocnienia tych technik. Taijutsu generalnie nie wymaga ręcznych pieczęci do wykonania, czasami wykorzystuje niektóre postawy lub pozy i jest znacznie szybsze niż ninjutsu czy genjutsu. Taijutsu jest po prostu: walką wręcz.

Choć jest używane niemalże przed wszystkich ninja, niektóre postacie używają taijutsu niemalże tylko wyłącznie jak Rock Lee i jego nauczyciel Might Guy, są ekspertami w wielu technikach taijutsu. Przykładami technik taijutsu są Dynamiczne Wejście i Trąba Powietrzna Liścia. Jednakże Delikatna Pięść klanu Hyūga dużo korzysta z chakry i wymaga wprawy w jej kontroli. Techniki taijutsu są właściwym wyborem dla tych, którzy chcą zaoszczędzić ich czas i chakrę, lub dla tych, którzy polegają na swoich fizycznych atrybutach. Może zostać również stosowane wyjątkowo we współpracy z ninjutsu tworząc techniki nintaijutsu.

Up male info z wiki :)

Pozdrawiam

ja mam problem i nie mogę się połączyć z serwerem ktoś wie dlaczego ?

Gierka bardzo ciekawa. Już gram , nick RaveR.

Dodaj mnie do gilldi nick inosek

ja także gram nick: Sanctuary

Wejdzcie w zakladke gildii i zlozcie aplikacje :)

@up

zrobione ^^

Prosze o donejtowanie gildii w postaci silverow i golda.

Swietne bonusy otrzymamy :)

zlozylem aplikacje juz do gildi

Od którego lv opcja , gildii jest aktywowana?

kolo 25lv chyba, nie jestem pewien.

nie zwracalem na to uwagii w trakcie gry.

Ok dopiero na 14 jestem aktualnie , jak co dam znać. Pozdrawiam.

A System walki caly czas jest biedny ze nie mozna nic samemu wybierac kiedy kogo atakowac tylko przed walka najwyzej zmienic formacje?

Niestety. Ale fakt iż rozbudowywujesz np. 5 postaci na raz itd. to bardzo miły akcent :) To jest jako taka rekompensata

spoko narazie gram 14 lvl :P nick Gaban Dosun

a czy wiadomo cos np o jakims pvp walkach miedzy gildiami graczami?

Z tego co wyczytałem to istnieje taka opcja. Ale na high levlu.

mam 35lv :) zapraszam do gildii.

zapewne pozniej gra bedzie bardziej wymagajaca :)

Arena sie odblokowala i walki z bohaterami ( bossami ).

To ja tez dalem podanie o dojscie. Dosc przyjemnie sie klika ;p

i ja złożyłem aplikacje nick:Shonen94

mam 25 lvl i nie widze nigdzie zakladki gildi. Fajnie by bylo korzystac z TS

PS: dobra na 26 lvl sa gildie :)

nie dojde bo jestem w Uchicha a nie Senju wiec trudno osobno pogramy