Beta Ultimate Naruto

odkrylem pierwszego buga.

chodzi o buffy przeciwnika a dokladnie buff na zwiekszony dodge.

Jak guard ( first line ) otrzyma tego buffa to sie buguje i ciagle ma 90% uniku wiecej, jest nie mal to nie pokonania. Po za tym buff nie schodzi po 3 rundach bo tyle trwa.

Wg mojej statystyki na 10 atakow trafiamy raz o ile przezyjemy 10 rund.

Jak zgłosiłeś na support to powinni to szybko rozwiązać. :)

A wiadomo coś czy ten serwer testowy bd kasowany przy wyjsciu finalnej wersji?

wyslalem podanie do Guild. Queshua jak bedziesz na TS to daj poke bo siedze na 3

To jest CBT wiec raczej wszystko skasuja.

Mi sie wydaję , że to jest OBT... :)

__

Zap poszedł : RaveR

zobacz na stronie gry w news pisze CBT

19 września będzie wipe ^_^

wiec poki co mozna testowac potem na powaznie:)

Ja zagram bardzo chetnie.

braklo miejsca w gildii.

dziennie trzeba wplacac max silverow ile sie da bo staniemy w miejscu. oczywiscie jest dzienny limit wplat wiec bez obaw. kazdy musi wplacac.

silvery szybko sie zarabia :o)

dałem max jaki sie dało bo jest limit kasy jaka mozna wplacic w ciagu dnia

Jedno co mnie w takich grach denerwuje, to ten debilny stamina/vitality system ;x, chyba za bardzo przyzwyczaiłem się do gier p2p i b2p gdzie nie ma takich ograniczeń :D

co lvl stamina ci sie odradza:)

bez obaw tak szybko sie nie skonczy :)

na 38 lvlu zaczyna jej brakować :P

prawda :D mam 38 i musze czekac az sie naladuje :P

Gz za lvl ale skladki musza placic all codziennie ile sie da bo z lvl stoimy.

Kazdy lvl gildii daje 1 slot na nowego czlonka. Aktualnie mamy max 16/16 i dluga liste zainteresowanych.

Daje max ile sie da na dzien szkoda ze chat gildi slabo widac przez co nie ma komunikacji za bardzo

bedzie open beta to bedziemy bawic sie na ts3:)

bez cisnien kto ma czas :)

Zagrałbym gdyby twórcy wiedzieli, że to Anime a nie kreskówka -.- popatrzcie na strone

Ultimate Naruto

The latest popular cartoon webgame

eh to vitality praktycznie wcale sie nie laduje... w dodatku lipa ze sa limity wszystkiego co mozesz robic w tej grze.

Ciekawi mnie czym różni się ultimate naruto i anime ninja tu strona http://ninja.prodigy.co.id/ beta zaczyna się jutro, czyżby wersja us i eu ?