ja tam wolę zostać na http://naruto.games.la/ OBT niedługo a i prodigy muli i nie da się nic zrobić aktualnie 41Lv
Beta Ultimate Naruto
wersja la jednak lepsza.
.la o wiele lepsza ^.^
przyjmujecie dalej do gildii?
Nick: Habiru
LvL: 40+
potwierdzam wersja .la jest bardziej stabilna i dopracowana, zas .com ssie
poczekam na open bete i zaczne
I tak trzeba czekać na OBT
Zacząłem grać na .la mam 20 lvl . Może się orientujecie kiedy znowu będzie można grać??
na forum pisali ze done when its done czy jakos tak
Na CBT tylko 44 lvl ://
Teraz już wiem o co chodzi więc szybko dobije się 50 ^.^
Tak btw. pokonał ktoś z was Temari? Mnie ten jej Stun irytuje i to bardzo. Zjadę jej gdzieś 70-80% HP i potem d*pa, bo ona mnie do końca zjedzie.
tak ja shino i dobry gear albo ino + defend skill
OBT startuje dzisiaj o 21 [GMT -5], szkoda tylko ze jest to kolejne wydanie gry która wykorzystuje tytuł aby zarobić na tym grube pieniądze. Rożnica miedzy graczem który kupuje golda i ma wysokiego VIPA a graczem który gra bez wkładu własnych pieniędzy jest przerażająca. Juz nawet aby pominąć walkę na arenie trzeba mieć VIPa, a na wyższych poziomach walka na arenie potrafi trwać nawet 10 min. Różnic przemawiających za kupowaniem golda jest cala masa, dlatego warto się przygotować ze w rankingu nie będziemy błyszczeć. Rozmawiałam z kilkoma graczami z TOP20 na CBT, sami potwierdzili ze bez golda, gra jest nudna i to tylko strata czasu. W kilku innych podobnych tego typu grach, np. Pockie Pirates są ludzie którzy potrafili wydać $10.000.. Natomiast znając wydawców, gra stanie w miejscu z rozwojem, jestem przekonana ze nie będzie żadnych usprawnień w dalszej części gry. Kto się będzie niepotrzebnie męczył, z drugiej strony na pewno będzie więcej eventow uwzględniających kupno golda oraz lista kilkudziesięciu serwerów po zakończeniu testów.
To jest gra wyłącznie dla fanów serii. Reszta może sobie odpuścić bo wydawanie dolarow na grę mija się z celem.
ja gram for fun wiec nie musze byc w rankingnu
1h30min do OBT :S
ja też gram 4fun w życiu nie wydam kasy na ingame gold lol
Robimy jakąś wspólną gildie???
1h30min do OBT :Sja też gram 4fun w życiu nie wydam kasy na ingame gold lol
OBT startuje o 21 [-5 GMT]. Wiec nie 1,5h, tylko ponad 12.
Nie wiem skąd Ci ludzie biorą to info...
Faktycznie o 21 czasu polskiego.
może zagram aby zobaczyć czy coś poprawili od czasu cbt.
Cześć.
Mozna by już uzgodnić mniej więcej info o polskiej gildii , kto chętny założyć bo widzę , że Queshua banito wyłapał.
Jeśli chcecie założyć gildie, to umówmy się jaki klan będziecie wybierać.
Wybierzcie klan i wszyscy tam dolaczymy i zalozymy gildie.