Beta Ultimate Naruto

NightThief wybacz nie za bardzo usmiecha mi sie byc leaderem gildi :) zbyt duza odpowiedzialnosc i nie chce mi sie gonić ludzi to strasznie męczące zwłaszcza że teraz gram w Lineage 2 i mam 80 osób pod sobą i nimi musze sie zajmowac.

hmm, postaram sie wstac o 6 zeby nie byc za bardzo w tyle, a obowiazki lidera zawsze mozna podzielic na pare osob, czyt. zastepcy

@jesli oczywiscie mozliwosc dodawania rang i wybieraniu ich "ograniczen"

tak btw. wy bedziecie grac na .la czy .com?

wersja .la < pisali wczesniej, ze jest stabilniejsza, podzielam zdanie

ktos chetny na lidera? bo mozecie poczekac na mnie az wroce z pracy ^^

ok to widzimy się jutro rano nick : Ulubion

zawsze ktos moze rano zrobic gildie zeby dodac od razu ludzi, a potem oddac lidera, jesli jest taka mozliwosc oczywiscie, jesli nie ma jednak chetnego, moge wami podowodzic ;d

Asterek Ty lepiej nie bo jeszcze gra Ci sie szybko znudzi :) moze ktos inny chetny?

soniq postaw gildie a pozniej oddasz mi jak wroce z pracy :)

a jest opcja oddawania gildi? bo nie wiem nawet.

Asterek Ty lepiej nie bo jeszcze gra Ci sie szybko znudzi moze ktos inny chetny?

nie ma takiej opcji, po prostu nie chcialo mi sie grac 10 godzin dziennie w gre, ktora i tak podupada, czyt. 10 osob na krzyz w miescie, zreszta ja tylko zaproponowalem siebie ;p

btw. porownujesz mmo z gra na przegladarke, gdzie trzeba wejsc na max godzine dziennie i wszystko masz zrobione? ^^

w godzine tu nie zrobisz nawet polowy rzeczy :D

minimum z 5 h aby wykonac all questy i eventy az do braku expa do lvla, wtedy grind zostaje.

w miesciie 10 osob ? to w jaka wersje grales ? ja widzialem minimum ze 150osob na jednej lokacji.

Ja mogę wziąć na siebie obowiązki lidera gildii.

Zobaczymy jak to będzie. :) Zapewne dużo osób sie wykruszy więc , poczekajmy do startu i rozpoczęcia rozgrywki.

minimum z 5 h aby wykonac all questy i eventy az do braku expa do lvla, wtedy grind zostaje.

wlasnie o to mi chodzi, o grind, po 40 lvlu jest tylko on, wystarczy wejsc na kilka/kilkanascie minut, arena, daily, potem ustawic sobie walki i robic cos innego, poza tym nie pisalem, ze nie mam czasu, moge i byc nawet 10h dziennie w grze :)

w miesciie 10 osob ? to w jaka wersje grales ? ja widzialem minimum ze 150osob na jednej lokacji.

my tu rozmawialismy o innej grze, soniq mial na mysli moje szybkie znudzenie sie silkroadem-r ;)

pobawił bym się w to z wami od rana (cbt 45lvl top100) ale ja wstaje minimum o 13 ^^ jak co to dołączę tam do was w Senjuu :) nick Kent Felix

spoko to dolaczysz potem :) ja czekam na start moze nie zasne;p

Przyjmijcie mnie jak możecie ^^

Nick: Nate

Ps. Jaki Clan?

Klan Senju. Gildie zalozymy jak przyjdzie NightThief czyli kolo 17-18. Poki co wbilem 32 lvl :) jak cos jestem na TS