Beyond Good & Evil

Witam.

Od kilku dobrych lat posiadam grę Beyond Good & Evil. (Oryginał)

Dziś znów sobie zainstalowałem, odpalam, a tu dźwięk wyprzedza obraz i opóźniają się napisy.

Jak temu zaradzić? (Zmniejszenie detali nic nie daje)

PS.

Gra działała dobrze na CRT monitorze, a na LCD już nie.

Inne gry działają dobrze, tyla ta się krzaczy. :/

Patch it man!

Wyglada na problem ze sterwnikami karty graficznej.

Mam najnowszą ver. gry.

Co do sterowników, nie dawno je aktualizowałem. Wszystkie gry ładnie działają.

Mam kartę Radeon 9550, która dławi OpenGL, ale BG&D nie jest na OGL.

Mam najnowszą ver. gry.Co do sterowników, nie dawno je aktualizowałem. Wszystkie gry ładnie działają.Mam kartę Radeon 9550, która dławi OpenGL, ale BG&D nie jest na OGL.

Dziwne, przeszedłem tą grę pięć razy. I ciągle w nią gram (zawsze na LCD) i wszystko działa w porządku. Jaki masz system operacyjny?

BTW.: To piękna gra. Bez 2 zdań moja ulubiona ever :lol:

Mam Win'a XP SP3, na CRT miałem chyba SP2. Nie będę zmieniał na SP2, bo juz nie jest aktualizowany. :(

Masz rację, to piękna gra.

Mam Win'a XP SP3, na CRT miałem chyba SP2. Nie będę zmieniał na SP2, bo juz nie jest aktualizowany. Masz rację, to piękna gra.

Hmm... Dla pewności proponuje zaktualizować NetFramework'a do 3,5 i najnowszego directX'a 9.

Gra wymaga 9.0b, mam 9.0c, nie robi chyba to żadnej różnicy.

Tego NetFramework'a w Dodaj Lub Usuń Programy mam tego mase, ver 3.5 mam, ale pisze SP1. Nie znam się na tym i nie wiem ocb...

Spróbuj zainstalować na innym dysku jeśli to nie pomorze i nie masz nic na innym dysku sformatuj go jeśli i to by nie pomogło to popróbuj z starszymi patchami nie koniecznie najnowszy.

Uwielbiam tą grę. Miałem ją od czasu pojawienia się na rynku mmo. Grałem w tą grę kilkukrotnie. Ona ma to coś co zawsze kazało mi do niej wrócić. Ten klimacik. Wspaniała , ciekawa Fabuła . NOO MIODZIO !!!!!

Może być to wina płyty? (Gra chodzi z płytą)

Jest ona trochę porysowana jak na 5 lat użytkowania...

Witam.

Od kilku dobrych lat posiadam grę Beyond Good & Evil. (Oryginał)

Dziś znów sobie zainstalowałem, odpalam, a tu dźwięk wyprzedza obraz i opóźniają się napisy.

Jak temu zaradzić? (Zmniejszenie detali nic nie daje)

PS.

Gra działała dobrze na CRT monitorze, a na LCD już nie.

Inne gry działają dobrze, tyla ta się krzaczy. :/