Ciekawe, bardzo ciekawe.Pomijając fakt, że gra będzie via www (BUUUUUUU), to cała reszta przedstawia się bardzo interesująca. Legends of Firestorm będzie Free2Play, będzie posiadał otwarty świat, setki graczy na jednym serwerze, standardowy podział na klasy postaci (healer...
Bez orków, elfów i zombie, ale ciągle w świecie fantasy. Nowy hack'n'slash MMO na horyzoncie - Legends of Firestorm
Tak jak myślałem, zapowiedź średniaka poprzez parę tanich chwytliwych tekstów (brak orków i elfów tolkiena, i oczywiście bez zombie, bo już teraz ledwo da się ich upchać w TV i necie, a połączenie zombie i wędkarstwa nie przyjęlo się zbyt entuzjastycznie na firmowym zebraniu). No i czekamy cał rok na ową grę przeglądarkową, gdzie już wtedy będzie na pewno zagramy w jakieś dobre MOBA via www.
Szkoda ,że gra ma byc via www, jakby była clientowa to bym może spróbował.
Szkoda ,że gra ma byc via www, jakby była clientowa to bym może spróbował.
Za ten rok gry przeglądarkowe nie będą gorzej wyglądały niż niektóre klientowe mmo. Podejrzewam też, że do tego czasu najdzie twórcom robienie czegoś o wiele ambitniejszego na nasze przeglądarki, bo już teraz widzimy przesadny w kosmos (nic z EVE itp. na www....) przesyt marnych pomysłów klonów.
Ostatnio do via www wchodzą karcianki, które poratują ten rynek sieciowej rozgrywki, ale tylko na jakiś czas. Myślę, że jak Blizzard wyda swoją card game, to dalej nie będzie sensu w żadną inną grać i trzeba będzie rozkminiać jakieś nowe pomysły. Mam taką nadzieje przynajmniej, że "ta" część mmo-sów szybciej ruszy z ambitnymi pomysłami niż można się domyślać po tym jak sprawa się ma aktualnie i ile to już trwa..
Ciekawe, bardzo ciekawe.Pomijając fakt, że gra będzie via www (BUUUUUUU), to cała reszta przedstawia się bardzo interesująca. Legends of Firestorm będzie Free2Play, będzie posiadał otwarty świat, setki graczy na jednym serwerze, standardowy podział na klasy postaci (healer...